Mam takie pytanie. W 1 sezonie i Quinn, Santana i Brittany były cheerioskami wiadomo. Potem w połowie 1 sezonu Sue wyrzuciła Quinn i do końca 1 sezonu już nie była w cheerioskach. Potem na początku 2 sezonu? znów wróciła do drużyny i znów została kapitanem, przy czym Santana i Brittany cały czas były w drużynie. Jednak w połowie 2 sezonu kiedy Sue kazała im wybrać pomiędzy Glee a cheerioskami one wybrały jednak Glee i odeszły z zespołu Sue. I teraz moje pytanie jest takie czy one wrócą jeszcze do cheeriosek w 3 sezonie czy znów będą w drużynie czy jednak nie? Jakoś nie pamiętam 3 sezonu na tyle żeby sobie to przypomnieć
Wiem na pewno że Santana i Brittany wróciły ( Santana nawet była współ kapitanką razem z Becky :D chociaż może było to w 2 sezonie nie pamiętam ) co do Quinn to nie jestem w stanie sobie przypomnieć
Santana i Brittany będą w cheerioskach w 3 sezonie, natomiast Quinn w odc. "On my way" też wstąpi do nich, ale będzie miała wypadek więc to automatycznie ją wykluczy :)
Ale sue je z powrotem przyjmie w tym 3 sezonie? znaczy Brittany i Santanę , coś mi się teraz kojarzy że w jednym odcinku kiedy Q zmieniła towarzystwo i przefarbowała włosy to Santana i Brittany namawiały ją na powrót do cheeriosek że druzyna bez niej nie jest taka sama, ale nie wiem czy dobrze pamiętam