haha, no były takie momenty, ale uwielbiam jak Rachel śpiewa Gives you hell, a oni ze sobą tańczą ; )
moim zdaniem to oni pasowali do siebie idealnie a to jak Quinn sprowadzała Pucka na ziemie ( na przykład z imieniem dla dziecka) epickie ;d
a tak z zupełnie innej beczki. mark sailling został oskarżony przez swoją byłą o napaść seksualną
dziewczyna nazywa się roxanne gorzela (swojsko brzmiące nazwisko). wczytałem się w sprawę i nie wiem, co sądzić. tak trochę wydaje mi się, że dziewczyna przesadza i chyba stara się zarobić na całej sprawie. mark został oskarżony przez nią o zmuszenie jej do seksu bez zabezpieczenia, mimo że nalegała na prezerwatywę. incydent miał mieć miejsce w marcu 2011 (w porę się dziewczyna obudziła) a byli ze sobą od października 2010. kiedy zjawiła się u niego, żeby skonfrontować się z nim. uzmysłowić, że przez niego żyła w stresie o swoje zdrowie, zastała go w łóżku z inną. doszło do kłótni, szamotaniny. dziewczyna twierdzi, że miała siniaki, które powstały na skutek upadku po tym jak mark ją popchnął. i teraz, niemal dwa lata po incydencie, chce zaskarżyć go za krzywdy, jakich doznała.