PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Sam i quin

ocenił(a) serial na 10

Lubicie ich?
kiedy się rozstaną?

ocenił(a) serial na 10
agass1997

sam i quinn to była naprawdę fajnie wyglądająca para. fajnie im się śpiewało time of my life z dirty dancing. szkoda, że rozstaną się. quinn zdradzi sama z finnem. to było gdzieś koło 12-13 odc. drugiej serii

ocenił(a) serial na 10
raven46

aha dzięki bo ja właśnie ja zaczełam oglądać od drugiej serii. który jest teraz odcinek?ile jest wszystkich odcinków w 2 serii?

ocenił(a) serial na 10
agass1997

w drugiej serii są 22 odc. ja jestem właśnie po 4 odc 3 serii i nie mogę przestać się uśmiechać. nareszcie wrócili gleekowcy. z drugiej serii nie zapomnę 6 odc, gdzie zadebiutował blaine. on i kurt to moja ulubiona para. dlatego najmilej wspominam odcinki, w których było coś więcej o nich. czyli odc 6, w 10 mieli niesamowity duet, potem odcinek 12 - walentynkowy, 14 jest super. urządzą imprezę u rachel i niemal wszyscy się upiją. wtedy sam już nie będzie z quinn

ocenił(a) serial na 10
raven46

AHA AJA NIE WIEM ALE LUBIE SAMA I QUIN ALE WIADOMO ZE ZAWSZE SIE KTOŚ MUSZI ROZSTAĆ . A W 2 SERII BYŁA BRITNEY SPEARS?

ocenił(a) serial na 6
agass1997

nie krzycz na mnie! tak, była, w drugim odcinku bodajże. ale pojawiła się tylko w kilkusekundowych urywkach.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
agass1997

britney spears była w drugim odcinku i była halucynacją gleekowców odwiedzających dentystę

ocenił(a) serial na 10
raven46

AHa ...dzięki":)wiłdziałam na wikipedia ze brała udział w 2 serii w 3 dcinkach...