PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Gdy postać Sama pojawiła się w serialu, jego wątek zapowiadał się nieźle. Pokazali go jako
całkiem inteligentnego gościa, który gada do rzeczy, jest wiernym przyjacielem i zrobi wszystko dla
swojej rodziny. Tak było do jego powrotu po epizodzie ze striptizem. Od tamtego momentu
chłopak jedzie po równi pochyłej...z odcinka na odcinek staje się coraz głupszym, gadającym
jakieś pierdoły i zachowującym się jak Brittany kolesiem...

Nie rozumiem, dlaczego twórcy serialu uwzięli się, aby najpierw kreować postacie na fajnych
ludzi, a potem nagle robić z nich debili. Zaczęli od Will'a i jego hiszpańskiego...teraz Sam.
Ciekawa jestem kto będzie następny :(

Lili89

Bo zamiast pomóc postaciom, to je niszczą. Tak już jest w serialach...

Calantia

Niestety też to zauważyłam. Ogólny pomysł na bohatera jest dobry, ale po jakimś czasie zaczyna brakować pomysłów jak pociągnąć jego wątki i po jakimś czasie wszyscy bohaterowie są na podobnym poziomie intelektualnym i podobnie się zachowują.

ocenił(a) serial na 7
Lili89

a więc nie tylko ja to zauważyłem, Sam od zawszę był trochę naiwny (związek SAM-QUINN-FINN), ale teraz to robią z niego już głupka wystarczy porównać Sama z związku z Quinn czy nawet z Mercedes do "dzisiejszego sama" .

Piopal

A jego dialogi z Blaine'm już nawet nie śmieszą... są po prostu coraz żałośniejsze :/

użytkownik usunięty
Lili89

Najgorsze jest to, ze nawet nie mial zadnej normalnej dziewczyny, ktora na prawde by go kochala. No i spiewa jak dla mnie calkiem nieźle, ma fajny głos, taki czysty a bardzo malo piosenek dostaje. I wgl jego wątki są coraz to mniejsze :(

Chciałam więcej Sama i jest więcej o nim, No i masz babo placek. Sam i Brittany... Czy tylko mnie to tak strasznie denerwuje? Normalnie nie mogę tego zmieść, jak bardzo popsuli ta postać.

użytkownik usunięty
Marzenocha

Mnie ogolnie postac Brittany denerwuje. Jest po prostu głupia. Ona i Sam - porazka.. Przypomina mi to troche jego zwiazek z Quinn

ocenił(a) serial na 10
Lili89

No niestety a szkoda Sama. Bram się kłania, pewnie dlatego. Chociaż... Finn ku lepszemu, co jest dobre a Sam ku gorszemu.

ocenił(a) serial na 7
Lili89

Ja nie rozumiem co do niego macie, jak dla mnie świetna postać, uwielbiam go a jego związek z Brittany ma więcej chemii niż jej z Santaną, taka prawda. Uwielbiam tych blondasów. Bram dla mnie rządzi <3

ocenił(a) serial na 10
PaulaGlee25

nie wiem jak Brittany może irytować? dodaje smaczku serialowi i naprawdę uwielbiam jej teksty z "i am pretty sure " :D

ocenił(a) serial na 7
octavessens

Zgadzam się jak najbardziej. Bo jednak Brittany jest urocza, nie rozumiem jak każdy może jej tak nie lubić.