PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Seriale

ocenił(a) serial na 7

Hej, hej :) Dodaje ten wątek bo jestem ciekawa jakie seriale, poza glee oglądacie. Sama lubię
mieć jakiś tytuł w zanadrzu, kiedy mi się nudzi i szybko sięgnąć po jeden odcinek. Właśnie
skończyłam oglądać 3 sezon PLL. Poza tym oglądałam Housa, Californication, , 2 broke girls i
New Girl. Co polecacie ? Wiem, że Breaking Bad jest dobre, ale chyba zdecyduję się na to
później.

lutie_loo

Ja oglądałam Zaklinaczkę dusz, Lost do 4 sezonu i potem przestałam, teraz oglądam Glee, Pamiętniki Wampirów, 90210 i od czasu do czasu Supernatural. ;)

lutie_loo

Kiedyś przez jakiś czas oglądałam Make it or Break It. Lubię Różowe 70-te, Jak poznałem waszą matkę, 8 prostych zasad. Herosów też czasami oglądałam jak powtarzali, ale jakoś nie mogłam się spiąć, żeby oglądać z odcinka na odcinek.

ocenił(a) serial na 8
lutie_loo

Regularnie po za Glee oglądam Pamiętniki wampirów, NCIS, Criminal Minds, Gre o tron, New Girl.
Co jakiś czas, nadrabiam po całych sezonach, White Collar, Zakazane Imperium i kilka innych:P Oglądałam też ostatnio Chicago Code, tyko 13 odcinków, ale bardzo polecam. :)

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

Niektórzy mi mówią ze powinien się czuć dziwnie jako facet oglądając Glee, i czasami tak jest(oglądając od czasu do czasu niektóre "nie w moim typie sceny" (: ) ale jestem Gleekiem i nic na to nie poradzę ;)
I przyznaje oprócz Glee w tej chwili nie oglądam seriali młodzieżowych w ogóle(nigdy ich za dużo nie oglądałem), parę odcinków Pamiętników Wampirów obejrzałem były nawet spoko ale na tym się skończyło. Kiedyś bylem wielkim fanem Smallville. A obecnie oglądam seriale z całkiem innej beczki: Synowie Anarchii, oglądałem Fringe ale się niestety przedwcześnie zakończył, True Blood, Gra o Tron, Homeland, do niedawna Spartacus.

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

nie mówiłam tylko o serialach młodzieżowych :)

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

Dobrze o tym wiem. Po prostu chciałem zaznaczyć to że Glee jest jedynym "tego typu", przeznaczonym dla takich widzów serialem jaki oglądam ;-)

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

i jeszcze skinsów UK oglądam czasami :)

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

Jak poznałem waszą matkę, New girl, Glee, Pamiętniki Wampirów, Gra o tron, Switched at Birth, Once upon a time, The lying game, Bones, Hart of Dixie, Arrow, Smash, Downton Abbey i Suit ;) chyba was pobiłam :D

Kelia

a jednak ja Ciebie pobiję. : )
HIMYM, New girl, American Horror Story, Chirurdzy, The new normal, Awkward, Pamiętniki wampirów, Dwóch i pół, On, ona i dzieciaki, Technicy magicy, 90210, Family guy, Dawno dawno temu, Dexter, Teoria wielkiego podrywu, Hannibal i oczywiście Glee. czekam jeszcze na nowe odcinki Baby daddy. ; ))

ocenił(a) serial na 7
Kelia

tym, że oglądasz więcej seriali ? ja bym się tym tak ni szczyciła, bo poza serialami mam też czas na życie :D

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

sugerujesz, że potrzebuję pomocy? :D

ocenił(a) serial na 7
Kelia

nic takiego nie napisałam :D

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

nie powiedziałam, że napisałaś tylko że zasugerowałaś ;]

lutie_loo

a któż powiedział, że nie mam życia poza serialami ? : ) nie oglądam ich 24h, bo bym oszalała. nawet nie codziennie (po jednym, max. 2 odcinkach), np. co dwa jak nie więcej dni. już tak się o mnie nie zamartwiaj. ;]