PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Stara obsada

ocenił(a) serial na 8

Czy są jakieś szanse na dalsze powroty starej obsady? :) Po odc. "100" i "New Directions" chcę więcej!!

- myślałem o odcinku "Opening Night", że wszyscy przyjadą zobaczyć Rachel, ale przyjeżdżają tylko Tina, Sue,
Will i Santana,
- pewnie ślub Klaine,
- ostatni odcinek serialu.

Będzie więcej okazji?? Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Może chrzciny dziecka Willa Ślub Rachel i Artiego Może spotkanie z okazji tego ze Artie dostał Oscara/Rachel dostała Tony. Czyjaś śmierć. Ślub Britt z Santana Merc z Samem. Kto wie co wymysla scenarzyści :-)

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

w 5 sezonie pewnie się nie pojawią już niestety, ale liczę na ostatni sezon :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

no zważywszy ze zostało nam już tylko 5 odcinków i do 18 wiemy praktycznie o nich wszystko to raczej nie ;)

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

jest jest jest!! Heather is back in 5x20!! Będziemy mieli Brittany w finale sezonu!! Chociaż tooo:)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Też się cieszę ;) dla mnie jedyna dobra informacja o nadchodzących odcinkach... mam tylko nadzieje że HeMo wróci na cały 6 sezon i przypomni sobie jak się gra Britt ;)

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

pozostaje się modlić, że HeMo zechce wrócić do stałęj obsady, a nie pozostanie w gościnnej. Jak mam zgadywać, to Amber pewnie też zostanie przywrócona do "Regulars"

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Podejrzewam że HeMo chęci ma jak już kiedyś pisałem Dziecko dzieckiem rodzina rodziną ale na chlebek zarabiać trzeba Niestety HeMo wybitną aktorką ( zwłaszcza po tej przerwie ) nie jest więc podejrzewam że propozycję nie sypią się jej jak z rekawa A i zapotrzebowanie na tancerki chyba nie wielkie w samym LA jest ich pewnie od groma

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

Niestety coś się u HeMo popsuło, ale tylko na początku, potem jak dla mnie było ok. Szczerze, mnie teraz troche nudzą te nowojorskie odcinki. Nie mówię, że są złe, ale nie "ekscytują". Dlatego można mówić o Santanie wszystko, ale ona jakoś "popycha" akcję do przodu. Myślę, że Brittana w odc. 5x13 nie była bez powodu to wręczania biletów itp, że to zapowiedź powrotu HeMo do Glee. Tylko niech troszkę jeszcze zrzuci, bo widać "ślady ciąży" :) co nie zmienia faktu, że ją uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Trudno mówić o jakiejś ekscytacji nowojorskim odcinkami skoro mieliśmy ich na razie tylko 2 ;) No jak widać nie było zresztą zdziwił bym się gdyby zostało to bez konsekwencji :) Ploty o powrocie HeMo krążyły jeszcze przed śmiercią Corego pamiętam że była plotka że Heather ma podpisany kontrakt na drugą część sezonu. Co do Santany to jej nieobecność czy obecność szczerze ani mnie ziębi ani mnie grzeje ;)

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

ja pod koniec 4 serii zalamałem się, gdy okazało się, że HeMo odchodzi, moja ulubiona postać, ale wraca, mam nadzieję, że na stałe zagości w ostatniej serii, super byłoby, gdyby Mark, Harry i Dianna również wrócili

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Ja też się cieszę z powrotu Brittany, uwielbiam ją tak jak całe unholy trinity. Myślę że powinna wrócić na stałe bo bez niej nie widzę jakoś wątku Santany na czym on miał by się niby skupiać jedynie na ich związku

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

Super, że Amber i Heather wracają do regulars! Tzn mam nadzieję, że wracają, I oby ostatni sezon był pod znakiem Originalsów, również na Q, Pucku, Mike :)

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Fajnie by było gdyby wrócili, wiem że Dianna mówiła że z chęcią wróci na jakieś odcinki ale to.wszystko będzie zależne od czasu i od tego jak będzie wyglądał jej plan zajęć czy będzie wolna

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

ja myślę, że nawet gdyby Dianna miała wrócić to góra 1-3 odcinki ;)