PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

uwaga spojlery więc kto nie widział tego reality a obecnie ogląda to niech lepiej nie czyta i nie psuje sobie niespodzianki

do tych którzy już obejrzeli i znają finalistów : Damian już występuje, Lindsay też juz grała, a czy wiecie coś może na temat odcinków z Samuelem? on też dostał 7 odcinków tak jak Damian a coś go nie widać, no i Alex też ma tam w jakimś odcinku wystąpić, moze ktos z Was przeczytał na necie coś ciekawego na ten temat? Chętnie usłyszę :)

Pozdrawiam fanów Glee!!!

ocenił(a) serial na 10
kosmitka_

Samuel ma się pojawić w 10 odc. czyli w lutym po długiej przerwie, ma być krewnym Pucka, a Alex ma być liderem Vokal adrenaline, na razie nie wiadomo kiedy się pojawi

ocenił(a) serial na 8
gwiazdka123_2

szczerze mówiąc myslalam, że Alexa wpakuja jako brata Mercedes :D ale nie wiadomo co tam ten Rayan Murphy wymyśli.

busabu

nono to będzie ciekawie, Samuel pasuje na rodzinę Pucka, Alex faktycznie idealnie by pasował jako brat Mercedes ;D dzięki wam za odpowiedz! :)

kosmitka_

W którym odcinku grała Lindsay? Jakoś ją przeoczyłam chyba;)

olka19191

Grała w 1 odcinku. A pojawi się znów w odc.8 :)

ocenił(a) serial na 10
NeutralGin

Co do Alexa to gdzieś przeczytałem, że ma być bratem Mercedes i podobno spodoba mu sie Krofsky, ale to mogą być tylko plotki.

kololok

To na pewno plotki :D Alex będzie w VA i podobno będzie miał dużo scen z Jesse'm (który ma wrócić jako trener VA).

NeutralGin

oo Jessie wróci! cieszy mnie to niezmiernie :)