Pod tym adresem:
http://mark-presents.blogspot.com/2012/07/potrzebujemy-nowych-twarzy-czyli-o-gle e.html
znajduje się moja osobista opinia na temat powiązanego The Glee Project.
Proszę o opinie co myślicie i dajcie znać o swoich faworytach :)
skomentuję tutaj: popraw błąd - to jest Nellie, nie Nelmie. :D
myślę, że mogę spokojnie podpisać się pod Twoją opinią - też wkurza mnie Lily, a decyzje Ryana w tym sezonie uważam za naprawdę dziwne. chociaż już w pierwszym chyba wszystkich zdziwiło wyeliminowanie Marissy, która wydawała się mieć wszystko, czego Glee potrzebuje. ;)
na forum istnieje specjalny temat nt. The Glee Project, w którym stała grupka użytkowników komentuje cały program na bieżąco, co odcinek, więc zapraszamy do komentowania razem z Nami. :) myślę, że większość ma podobne przemyślenia, zwłaszcza odnośnie Lily, Nellie i Ryana. ;)
Tak trochę mam wrażenie, że wiecej niż opinii jest w tym informacji o show, ale generalnie jest w stopniu zadowalającym :). Kładę łapkę na opinię na temat pana Murphymorta, który przeginać pałę już zaczął w tamtym roku. Moimi faworytami są Blake i byłą nią Marissa, dopóki nie odpadła, a obecnie zastanawiam się nad dowartościowaniem Nellie (chociaż już po czasie również :c)
Moje teksty zwykle takie bywają i do dziś nie wiem jak je nazwać. "Opinia" wydała mi się najbardziej optymalna, ale moim głównym celem jest aby przybliżyć innym sens tego serialu/show/itp. Dziękuję za opinię. :)