PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Tike

ocenił(a) serial na 9

Czy wyjaśniło się już dlaczego Tina i Mike wcześniej zerwali? Z góry zaznaczam, że obejrzałam wszystkie odcinki i może coś poprostu przeoczyłam.

TinaIzabela

Nie, i szczerze mnie to irytuje. Teraz tyle czasu poświecają nowym członkom chóru i ekipie w NY, że non stop brak miejsca w fabule dla starych chórzystów i nawet tego, co działo się z nimi w wakacje. Tak samo w wypadku Samcedes nawet nie wiadomo, czy istnieją jeszcze jako para.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

teraz jest bram, więc samcedes to już zamierzchła przeszłość

raven46

Będzie Bram, ale ja tego nie widzę. Zresztą sam Murphy wspominał, że Brittana bedzie mieć "come back forever".
(zresztą patrząc na Santanę, Britt, Kurta i Blaine wynikałoby, że nie ma homoseksualitów- są tylko biseksualiści. Brzmi to trochę kuriozalnie, więc dla mnie Bram jest w sumie bez sensu :\).

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

już na początku sezonu zauważyłem, że szykuje nam się bram, ale podobnie jak ty, nie widzę tego.

ciotkaEliza

No w przypadku dziewczyn się zgodzę, Santana przespała się z tyloma chłopakami, że bliżej jej do statusu bi niż 100% lesbijki.
Z chłopakami jest inaczej. Blaine całował się z Rachel, Kurt z Brittany i tylko tyle, z wyłączeniem uczuć, bi z nich to nie zrobiło :D

mirra1313

Nie myślałam tak bardzo akurat o Anderberry (zresztą nie robili tego na trzeźwo ;) ), raczej o plotce, że Tina ma podbijać do Blaine'a (osobiście- nie widzę tego). Co do Kurta sie zgodzę, chociaż co do jego stosunków z Mercedes w 1 sezonie nie jestem aż taka pewna, ale zresztą, nie ważne :)

ocenił(a) serial na 8
TinaIzabela

w pierwszym odcinku 4 sezonu mówili, że zerwali, bo związek na odległość nie ma sensu :P

ocenił(a) serial na 10
TinaIzabela

zerwali, chociaż w odcinku glease coś przebąkiwali o powrocie do siebie, ale chyba na razie to nie nastąpi, skoro chodzą pogłoski, że tinie wpadnie w oko blaine

raven46

Heteroseksualnej wpadnie w oko homoseksualista. Tak. ten związek ma szansę na "happy ever after". * sarkazm *

ocenił(a) serial na 10
michu1945

całe glee

ocenił(a) serial na 8
raven46

Nie nie! Nie chciałabym Tiny i Blaina razem!O nieeeeeee to było by chyba najgorsze;( Już wolałabym Sama i Britt nawet jeśli to będzie,dojdzie do skutku,jakoś,to na pewno nie na długo.

plistek43

Spokojnie, nie będą razem, a nawet jeśli to nie długo, Blaine jest w końcu gejem.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

to że Blaine wpadnie jej w oko, nie oznacza, że jemu ona też spodoba się.