Którą parę z serialu lubicie najbardziej?
Ja głosuję na Willa/Emmę oraz Pucka/Quinn :)
Nie wierzę, że to piszę, ale najbardziej podobała mi się para Puck i Rachel. A najbardziej chciałbym zobaczyć razem Pucka i Quinn.
a propos w ktorych odcinkach puck i rachel byli razem a w szcegolnosci kiedy snila mu sie rachel itp
Nie ma w tym serialu pary, której bym nie kochała. Wszystkie są fantastyczne, ale jednak jedyne co pierwsze wpada mi do głowy to (jeżeli można to uznać jako parę) :
SANTANA & BRITTNEY <3.
Puck i Quinn <3
Rachel i Finn xP
Najbardziej nie lubie Quinn i Finna a tak to ogólnie wszystko trawie ;p
Ja najbardziej lubię zestawienia Kurt&Blaine, Rachel&Finn, Sam&Quinn, Brittany&Artie, a ostatnio Shelby&Puck :)
-Kurt i Blaine(OTP)
-Blaine i Sebastian
-Rachel i Jesse
-Rachel i Puck
-Quinn i Sam
-Britt i Artie
-Will i Emma
- o dziwo zaczęli mi się podobać Shelby i Puck
-Kurt i Rachel(przyjaźń)
Rachel&Finn i Kurt&Blane, no i może jeszcze Sue Sylvester&Sue Sylvester w odcinku kiedy wychodziła za mąż za samą siebie!
Oczywiście:
Santana & Brittany
Kurt & Blaine
no i jeszcze może Rachel & Finn, ale na nich to szał był w poprzednich sezonach ;)
Zdecydowanie Brittany&Santana!!
Dużo dalej:
Reachel&Puck
Artie&Brittany
Sam&Santana
Mike&Tina (Asian kisses ;* )
lubię większość par w serialu, ale te, które są najlepsze too:
Will&Emma
Mike&Tina [aaaa <3]
Kurt&Blaine [<333]
Puck&Quinn
wiem, że mało osób ją lubi, ale ja wprost uwielbiam krótki epizodzik z Blaine'm i Rachel... więc: ANDERBERRY! <3 AnderBerry rządzi!
O tak, tak! Ja też uwielbiam Anderberry, Blainechel, Raine <3, wiem, że nie ma na to szans jeśli chodzi o wątek romantyczny więc zadowolę się przyjaźnią:) , jakakolwiek malutka scenka z nimi, a ja już szaleję ze szczęścia, no i kocham ich duety, ślicznie razem wyglądają, a słynny odcinek z pocałunkiem uwielbiam, byłam trochę tylko zawiedziona, że tak krótko trwały te wątpliwości Blaine'a, mogli to rozłożyć na kilka odcinków
Oczywiście Brittany i Santana na pierwszym miejscu, później Kurt i Blaine, no i jak mnie Rejczel irytuje to jakoś się przyzwyczaiłam do niej i do Finna jako pary :)
ciężko wybrac z tych oficjalnych par ale chciałabym zobaczyc razem Rachel z Blainem, Santane z Samem i Santane z Sebastianem ;p
Ja lubię patrzeć na Brittane. Chciałabym żeby Quinn była z Joe, a tak to fajnie wyglądali też z Samem. Lubię też przyjaźń Kurta z Rachel.
Faberry.
Swoją drogą, Brittana i Fabery dostały się do finału głosowania na najlepszy paring na stronie:
http://www.zimbio.com/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge/articles/QD_Sb7uO_ 6_/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge+Final
GŁOSOWAĆ!
tak jedyna para pomiędzy którą było trochę chemii... ale niestety to niestety niemozliwe ;(
Will & Emma
Rachel & Puck (czyli Puckelberry :D)
Quinn & Sam
Shelby & Puck (dziwne trochę, bo nauczycielka i uczeń, ale jakoś tak)
Santana & Puck
Brittany & Artie
Nie lubię pary Britt & Santana. Lubię je osobno, ale nie razem. Jak dla mnie Britt świetnie pasowała do Artiego i nie rozumiem czemu z Santany zrobiono lesbijkę. Lubiłam ją w 1 serii i trochę w 2, jak była zwykłą suczą, która po prostu spała z wieloma chłopakami. :P Nie mam nic do homoseksualistów, bardzo lubię Blaine'a (za Kurtem nie przepadam), ale uważam, że 2 gejów w chórze wystarczyło.
I bardzo dobrze, ja tam Santanę wyobrażam sobię tylko z Brittany :P Tzn wyobrażać to może nie, bo spała prawie z każdym facetem :P ale najlepiej pasuje do Britt i przy niej pokazuje swoje lepsze strony, co jest imo uroczę. Każdy sobie wkręca, że była chemia między nią a Sebastianem, a to głównie tylko przez to, że genialnie zagrali i zaśpiewali razem w duecie :) A co do Santany to ona dalej ma swój charakterek i uważam pomimo, że wiele osób może odebrać jej postać negatywnie, to jest ona najbardziej realna z nich wszystkich, a pod całą tą maską wcale nie kryje się taka zła osoba.
UWAGAAA!
Jest już finał głosowania na najlepszy paring:
http://www.zimbio.com/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge/articles/UN3LXS0SX Da/2012+TV+Couples+March+Madness+Challenge+Championship
do finału dostał się... Faberry. Rywalizuje z Chuckiem i Blair z Plotkary, ale na razie nieźle ich kosi. Sami twórcy glee na oficjalnym fanpejdżu na fejsbuku zachęcają do głosowania. Kto wie, może uwzględnią to w przyszłości :p
A co do SantanaxSebastian - świeetny paring, widzieliście, jak on ją obczajał podczas wykonania Eny Keczuoki Kanuoki?