Oglądam sobie drugi raz pierwszą serię i rozwiązanie 8. odcinka coś mi się nie klei. Nie bardzo kapuję w jaki sposób modelka zemściła się. Wrabiając swojego byłego i jego kochankę w zabójstwa? Strasznie dużo zachodu.
Końcówka 7. odcinka kiedy Gajewski natyka się na jakieś pudła u Czeskiego i dostaje po głowie też nie została wyjaśniona. Coś przegapiłem, a może to było wyjaśnione później? Wydaje się, że dr Czeski został po prostu w pewnym momencie olany.
ja dopiero sobie załatwiam pierwszą żeby ją drugi raz pooglądać bo pierwszy raz ją oglądałem w 2004 roku i już trochę zapomniałem ale zaje... mi się podobała
Ja też miałem problem z tym wątkiem. Zajdlera i tego fotografa zabiła żona tego pierwszego, posługując się swoim kochankiem, który był gangsterem. Następnie wrobiła morderce ponieważ ją zostawił a ona tego nie mogła znieść. Niestety nie wiem jakąś rolę w tym wszystkim odegrała opiekunka/dziennikarka/striptizerka magdalena kuś...
Bzdura !
Wszystkich zabiła Lipiec/Kuś (striptizerka ...),ponieważ chciała aby wyglądało na to, że zabił ich gangster, w którym się kochała (Baka) na prośbę żony Zajdlera.
Jednak też nie wiem o co chodzi z pudłami Czeskiego . :(