http://pl-pl.facebook.com/pages/Glina-Trzecia-seria-Czy-to-mo%C5%BCliwe/14135732 5949658 - Zapraszam wszystkich na facebook :) Pokażmy się fani "Gliny"! Może w końcu doprosimy się trzeciego sezonu! Może chociaż wydadzą nam go w formie książki ;)
co Ty stary , w TVP to się najprędzej zajmą produkcją ojca mateusza albo czy trwam dostanie koncesje czy nie . To ich żywioł .
Jak ktoś już parę osób napisało tutaj - chyba jeden z nielicznych trafionych wydatków TVP < z publicznych $$> w ciągu ostatnich lat . Jakby takie 2 seriale leciały ... to może nawet ludzie płaciliby ten abonament , bo tak dawać hajsik na jakieś durnoty w stylu bitwy na głosy albo oglądanie kłótni dody i salety ... to sorka .... nawet jakby mi dopłacali to bym nie oglądał....
Inicjatywa w każdym razie zacna :)
ale skoro ktoś nie czyta i zakłada enty raz ten sam post to niech w końcu przeczyta
czytałem czytałem :) tak tylko post zamieściłem , żeby gdzieś wylać swe żale :)
ja osobiście myślę , że właśnie przez ten epizod z cyganami zrezygnowali z gliny, przecież władza TVP która to robiła , nawet cenzurowała Little Britain ...
człowiek teraz cenzura jest większa niż za komuny ostatnio słuchałem jak 4 pisarzy gadało w radiowej jedyne