PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26563
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Każdy odcinek to perełka. Wszystko świetne...i te papierosy...he he! Cudowne scenki rodzajowe, palą , a własciwie dymią wszyscy ...odebrałem to jako pastisz reżysera :- odpier....się
od palaczy , przestańcie ich traktować jak obywateli II kategorii. Papieros w ciężkich chwilach jest cudownym remedium na uspokojenie. Szkoda mi Birkuta ,ze połowa jara jego
"cudzesy" ....może mnie Pan poczęstować, co prawda rzuciłem, ale.... Czy nie przeszkadza Panu ,że palę? Ogląda się to świetnie. Pan Radziwiłowicz znakomity, M.Sthur świetny...ale
prawdziwą rewelacją ,która kradnie show jest Jacek Braciak -Jóżwiak. MVP serialu ! Zresztą aktorzy ,którzy się tam przewijają nawet jednorazowo to wisieńki na torcie...nawet ten
drewniak Karolak wypadł nieżle. Szkoda ,ze Gonerę tak szybko załatwili ...z boskim Jóżwiakiem stanowili cudowny duet. Wielkie Brawa panie Władysławie. Szkoda ,że ten serial nie
ma tylu odcinków co ten durny KLAN ...ech!

ocenił(a) serial na 8
jagode

Popieram Ywoje zdanie, ale gdyby serial Glina miał tyle odcinków co klan to by się w końcu zeszmacił i zrobiły by się z tego przewidywalne kryminalne zagadki nowego jorku. :D