Zdecydowałem się zamieścić tego posta bo uważam że to co teraz robi TVP to jest jakiś skandal. Właśnie próbuje odpalić kolejny 21 odcinek na stronie itvp.pl i znowu odcinek nie wchodzi (pomijam już, że przed chwilą był reklamowany podczas emisji odcinak 20 w TV). Odcinki albo nie są załadowane w piątek wieczorem (i pojawiają sie dopiero po południu w sobote), albo jest obrazek odcinka - ale nie można uzyskać "sposobu dostępu do materiału". Widzę że TVP już w ten sposób straszy widzów, co będzie jak zniesiony będzie abonament. Jednym zdaniem: cała telewizja publiczna ...
Wymagania techniczne, mojego komputera (bo już nie raz ogladaąlem w ten sposób odcinki) nie maja tutaj znaczenia. Zawiniają osoby obsługujące stronę itvp niestety ..
Poklad 2006 też tam mam i sie wkurwiam zawsze wieczorem jak nie moge odpalić. Raz nawet jeszcze rano niechciało sie załadować.
No właśnie, ja to nawet wczoraj wysłałem meila to tvp w tej sprawie - odpowiedzieli dziś rano że już naprawili usterkę - ale nie zagwarantowali że nie będzie więcej takich problemów...
To jest skandal tymbardziej, że w regulaminie na ITVP jest napisane, że odcinek ma sie ukazywać 7 dni przed premierą, a nie dopiero na drugi dzień! Po to płace te 6.10 zł z VAT żeby oglądać nastepny odcinek 7 dni przed premierą, a nie 6 ! K***a mac !
Przecież odcinek jest już co najmniej od rana....http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=1144&genre _id=847&form_id=485&video=34891