PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26572
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Zdecydowałem się zamieścić tego posta bo uważam że to co teraz robi TVP to jest jakiś skandal. Właśnie próbuje odpalić kolejny 21 odcinek na stronie itvp.pl i znowu odcinek nie wchodzi (pomijam już, że przed chwilą był reklamowany podczas emisji odcinak 20 w TV). Odcinki albo nie są załadowane w piątek wieczorem (i pojawiają sie dopiero po południu w sobote), albo jest obrazek odcinka - ale nie można uzyskać "sposobu dostępu do materiału". Widzę że TVP już w ten sposób straszy widzów, co będzie jak zniesiony będzie abonament. Jednym zdaniem: cała telewizja publiczna ...

poklad2006

A spełniasz wszystkie wymagania techniczne i wykupiłaś ten odcinek?

Ponik_Kolny

*wykupiłeś

Ponik_Kolny

Wymagania techniczne, mojego komputera (bo już nie raz ogladaąlem w ten sposób odcinki) nie maja tutaj znaczenia. Zawiniają osoby obsługujące stronę itvp niestety ..

poklad2006

No cóż...........

Ponik_Kolny

Poklad 2006 też tam mam i sie wkurwiam zawsze wieczorem jak nie moge odpalić. Raz nawet jeszcze rano niechciało sie załadować.

lord000

No właśnie, ja to nawet wczoraj wysłałem meila to tvp w tej sprawie - odpowiedzieli dziś rano że już naprawili usterkę - ale nie zagwarantowali że nie będzie więcej takich problemów...

poklad2006

To jest skandal tymbardziej, że w regulaminie na ITVP jest napisane, że odcinek ma sie ukazywać 7 dni przed premierą, a nie dopiero na drugi dzień! Po to płace te 6.10 zł z VAT żeby oglądać nastepny odcinek 7 dni przed premierą, a nie 6 ! K***a mac !

poklad2006

no i jest sobotnie prawie poludnie a nastepnego odcinka na itvp jak nie bylo tak nie ma.

noir_watcher

Przecież odcinek jest już co najmniej od rana....http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=1144&genre _id=847&form_id=485&video=34891

kris790

Faktycznie... ale na podstronie gliny i kliknieciu na 'zobacz przedpremierowy odc." (czy jakos tak) dalej jest 23-ci.