PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26572
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Zajdler mnie nastraszyla

użytkownik usunięty

Z wywodow patologa wynika ze jezeli ktos ma osobowosc mordercy to juz bedzie do konca zycia mordowal i nic nie jest w stanie go zmienic. Az strach sie bac zyc w kraju w ktorym nie ma kary smierci. Przeciz takiego jak ten Kurten to kazdy sad w Polsce uniewinni bo przeciz z domu dziecka byl, mail trudne dziecinstwo i wogole to wszyscy sa winni ze wyrosl z niego bezwzgledny morderca.

I prawdę powiedziała - dla psychopatów zabijanie jest równie niezbędne do życia jak jedzenie. Bez tego ich potrzeby życiowe są niezaspokojone.

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Co ty bredzisz - dostanie dożywocie i do końca życia na każdym kroku będzie pilnował swoich czterech liter. To chyba lepsze niż kara śmierci :)

użytkownik usunięty
Michael_1610

Lepsze powiadasz to w takim razie utrzymuj sakzancow bo ja nie mam ochoty placic podatkow na utrzymanie swira ktory czerpie przyjemnosc z mordowania ludzi. Kara smierci dla mordercow to jedyny sluszny wyrok.

Jordan66

Rzeczywiście strach się bać!

ocenił(a) serial na 10

Zajdler to malarz, którego zabiła Magda Lipiec. Pani patolog to Olga Seifert ;)

ocenił(a) serial na 9
Komentator

zaraz zaraz Zajdlera zabiła jego żona wykorzystując do tego swojego kochanka... czy ja coś źle zrozumiałem...

Teedee

Źle zrozumiałeś, to była taka zmyła, fałszywy trop.

Wyjdzie na wolność i znowu zacznie zabijać i tego nie można zmienić bo to jest osobowość- powiedziała Seifert. Kara śmierci jest tu jedynym sensownym rozwiązaniem.

oleksiu

Za PRL praktycznie wszyscy seryjni mordercy dostali karę śmierci i nie skorzystano z prawa łaski. Jedyny wyjątek o jakim wiem to Lucjan Staniak znany jako "Czerwony pająk", który dostał dożywotni pobyt w szpitalu psychiatrycznym. Pewnym wyjątkiem może też być Mieczysław Zub- on nie chciał czekać na kata i sam sobie wymierzył sprawiedliwość.

oleksiu

Gdybym ja był takim szajbniętym seryjnym mordercą i nie mógł przestać, to sam bym w sądzie prosił o karę śmierci... gdyby była. Tak, to bym chyba po prostu odebrał sobie życie!