Byl wczoraj nastepny odcinek tv? bo nie bylo mnie w domu i nie wiem. a jak nie bylo to czy mimo wszystko bedzie "przedpremierowy" w internecie?
Wczoraj w tv nie było emisji 21 odcinka i tez w związku z tym nie było nowego przedpremierowego odcinka w internecie. Trzeba poczekać do następnego piątku.
Ze względu na mecz siatkarzy myślałem, że pokarzą "Glinę" o późniejszej porze, ale to by im pewnie zrobiło bałagan w ramówce i jak już napisał poklad2006 musimy poczekać do najbliższego piątku. A ja czekam na odcinek 21 bo tych przedpremierowych nie oglądam z różnych powodów.
oczywiście "Gliny" nie dali ale "Brende Jonson" to już można było dać. Dlaczego dobre seriale muszą cierpieć kosztem sportu? dziś tj. 1.06.2008 nie dali "Pitbulla" bo jest mecz piłki ręcznej. Jebana TVP mam nadzieję, że Tusk ja rozwali- jak będzie sprywatyzowana to może będą nas szanować!!!!!!!!
jak twój idol donek tusk rozwali TVP i będzie sprywatyzowana to sobie będziesz mógł pooglądać Kryminalnych, Falę zbrodni albo W11;)
i nie przeklinaj na forum...
""""""Jebana TVP mam nadzieję, że Tusk ja rozwali- jak będzie sprywatyzowana to może będą nas szanować!!!!!!!!"""""
A czy tvn cię szanuje ? Epatując widza taką papką dla ćwierćinteligentów że to obraza dla widza o trzycyfrowym IQ.
Bedzie jeszcze większe gówno niż jest, ale fakt Urbański nie lepszy - lisów zatrudnia na przykład.