PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 31939
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

O ile pamiętam Enzo kazał zabić Ciro bo ten wzial na siebie zabicie siostry Enza (a zabil ja Genny), więc jak to możliwe, że Enzo widząc Ciro odrazu wchodzi do jego ekipy zamiast być złym za śmierć siostry? Coś pomieszałem lub przeoczyłem?

ocenił(a) serial na 10
pjp24

Wydaje mi się że mógł się domysleć że stał za tym Genny, inaczej Ciro nie przyszedłby do niego. Myślę że w międzyczasie sobie to wyjaśnili, jednak szkoda że dla jasności nie poruszyli tego, bo to jednak była ważna kwestia.

ocenił(a) serial na 9
pjp24

Nie mial juz nic. Byl nikim. Zyl w marazmie. Kiedy zobaczyl Ciro dostrzegl szanse i nadzieje na powrwot do starego zycia. tak jest jak nie masz nic - darujesz nawet wrogowi zeby zycie wrocilo do normy. Enzo wyparl z pamieci to co powiedzial mu Ciro Na maksa zaangazowal sie w sprawe No i teraz Oddal za nia zycie. Pieknie domkniety watek postaci,

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Zgodzę się

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Sky właśnie wypuściło krótki trailer ostatnich dwóch epizodów i wygląda na to, że Ciro znowu stanie po stronie grubasa co jest absurdem.

ocenił(a) serial na 9
stringer_bell

lol ale przeciwko komu ?

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Na klipie jest sekunda jak gruby ucieka z rodziną i z nimi Ciro ostrzeliwując się przed kimś. Być może wszyscy zwrócą się przeciwko nim. Jeśli to ma tak wyglądać, to bez wątpenia zniszczą serial kompletnie nie mającym sensu 5 sezonem.