PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=294777}

Goong

2006 -
7,6 651  ocen
7,6 10 1 651
Goong
powrót do forum serialu Goong

poza tym dramka całkiem niezła, jak dla mnie yool pobił wszystkich na głowę, szkoda, że musiał tyle
wycierpieć, szkoda, że faktycznie jego los się odwrócił i stracił miłość swojego życia, świetna
scenografia i kreacje, muzyka też niczego sobie, co do reszty to ujdzie, na początku infantylność głównej
bohaterki była do nie zniesienia, jednak z czasem się wyrobiła, szału nie było, czasami musiałam
przewijać, ale dla zabicia nudy i dla yoola zdecydowanie warto ;)

oyasumi9

jesli przewijalas to znaczy ze nie ogladalas tej dramy, mozna ocenic jak obejrzy sie calosc od a do z

ocenił(a) serial na 7
Szybszy

przewijałam niezwykle zajmujące rozmowy starszyzny, moim zdaniem jeżeli człowiek czuje że obejrzał serial na tyle, że jest w stanie określić bohaterów, historię, itd. ma prawo z czystym sumieniem go ocenić, co najwyżej mogłabym zmniejszyć ocenę, po prostu niektórych rzeczy lepiej nie oglądać w całości, bo ani to przyjemne, ani potrzebne, a co do głównego bohatera to faktycznie sztywny, jednak w większości przypadków tak jest i w oryginale było podobnie

oyasumi9

sztywnosc glownego bohatera byla nie do zniesienia, drama obrosla juz legenda za sprawa genialnej roli glownej