Bardzo lubię ten serial, ale niestety przegapiłam parę ważnych odcinków. Chodzi mi o te, kiedy Norma i Jimena pokłóciły się z Juanem i Oscarem i wyprowadziły z ich domu. Oglądałam od momentu, w którym Jimena myślała że bracia chcą ją i Normę otruć i uderzyła Oscara czymś ciężkim w głowę. Potem oglądałam dopiero od momentu w którym Jimena i Norma były już z powrotem w domu u swojej matki. Co było pomiędzy? O co się wszyscy pokłócili? Dlaczego dziewczyny się wyprowadziły i jak się skończyło to z Oscarem? Myślałam, że na serio nie żyje... Proszę, napiszcie!! POMOCY!!
Jimena myślała, ze go zabiła zadzwoniła po Normę i razem odjechały. (oglądałam wszystkie odcinki ale nie umiem sobie przypomnieć gdzie pojechały)Wiem, że przyjaciółka Normy martwiła się o nią i pojechała jej szukać na hacjendę, niestety opowiedziała wszystko rodzinie Norym i Jimeny. W końcu stanęło na tym, że one dowiedziawszy się o tym, że ich rodzina wszystko wie worciły do domu. nie wiem czy się gdzieś nie pomyliłam, bo teraz żyję obecnymi odcinkami, które są coraz lepsze, nie wiem na co będę paczała jak Gorzka Zemsta się skończy bo to jest najlepsza telenowela. Pełna komizmu i wogóle jest the best.
Pojechały do Santa Clara, a Oscar wylądował w szpitalu z urazem głowy, lecz wyleczyli go...