PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

FRANKO I SARA

ocenił(a) serial na 10

Co myślicie o tej parze?Mnie sie nie bardzo podobali,ale teraz to moi ulubieni bohaterowe :))))

Pieczarka

Mnie sie też podoba.Nie moge sie doczekać piątkowego odcinku gorzkiej zemsty 15.07. wtedy sie bedzie dziać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pieczarka

Super był dzisiejszy odcinek (Franco z Saritą po raz pierwszy się pocałowali). Nie mogę się doczekać jutra, ale będzie się działo.

Pieczarka

ja lubię Oscara i Jimenę, są fajni .. tacy szaleni .. ;) a za Sarą i Franckiem nie przepadam ..

trishia

Przedtem Juan i Norma byli moją ulubioną parą, ale teraz stwierdzam że Franco i Sarita są najlepsi :) Bardzo ładnie razem wyglądają :)

ocenił(a) serial na 10
Nikki

Heh widze ze jestem tu jedynym chłopakiem, bo tak to jest jesli chodzi o brazylijskie seriale i jakieś głupoty to tylko dziewczyny, a jak widać nie :) ja tez uwielbiam tą pare, poprostu az mi sie ryjek usmiechnął jak zobaczylem ich razem całującym się, ale myslalem ze pękne ze smiechu jak widzialem Sare broniąca sie przed tym uczuciem, ale tak sie nie da miłosc jest zbyt silna zeby ją ukryc wszystko wyszło na wieksz Sarito, oj podpadłaś Gabrieli nie dobra dziewczynka :) hehe