PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Ale fajoski serial :)) Wreszcie jakas fajna telenovela do ogladania. Jaka pare lubicie najbardziej bo ja jimene i oskara :P

Pieczarka

ja najbardziej lubię Franco i Sarę!!!Fajnie że ostatni odcinek skończy się ich ślubem:)

ocenił(a) serial na 10
aga_10

Moją ulubioną parą jest Franco i Rosario:) A mam takie pytanko skąd wiesz, że Franco i Sara wezmą ślub w ostatnim odcinku?? A co z pozostałymi braćmi, jaki czeka ich los??

ocenił(a) serial na 10
Keiko

oskar bedzie z jimena, juan z norma a franko z sarita... a ostatni odcinek to jest na prawde slub sary i franka...

użytkownik usunięty
Keiko

Jest taka strona i tam pisze że Franco będzie z Sarą , Luan z Normą a Himena z Oscarem, a Rosario umrze!!!!!!

użytkownik usunięty

a co bedzie z RUTH URIBE SANTOS??????????(ona jest zwalista :))

Ruth wybaczy swojej prawdziwej matce że ją oddała i bedzie z tym swoim narzeczonym - Antonio czy jakoś tak

ale wlasnie jaka strona o francu i saricie??

ocenił(a) serial na 10
Pieczarka

Ja też lubię Oscara (JEST TAKI PRZYSTOJNY!!!) Fajnie, że będzie z Jimeną, bo ona jest najładniejsza. Ale nie rozumiem czemu Oscar próbuje wyswatać ją z Frankiem? KTOŚ WIE?????

ocenił(a) serial na 10
Zhang_2

Zbiry Armanda wysadzą Oscara i Jimenę gdzieś na pustyni i oni będa musieli spędzić tam chyba z dwa dni. Wtedy Oscar dopiero zacznie zakochiwać się w Jimenie. Potem trafią na jakiegoś reżysera reklamówek, zagrają w jednej i wtedy po raz pierwszy się pocałują /świetna scena! reżyser mówi 'cięcie' a oni całują się nadal :D/
Oscar bardzo się zakocha w Jimenie, ale będzie myślałm, że jest z nią tylko dla kasy. potem Gabriela wyrzuci ich z hacjendy i Oscar i Jimena będą musieli mieszkać nad piekarnią. Wtedy Oscar zda sobie sprawę, że naprawdę kocha Jimenę, nie dla pieniędzy.. ale potem coś będzie nie ta,nie wiem co i się rozstaną :((

ocenił(a) serial na 10
Pieczarka

JEJCIU, widziałyście jak Oscar działa na Jimenę!!! Jezusie, jaki on jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! :)))))))

użytkownik usunięty
Pieczarka

Cze ja tez bardzo lubię ten serial !! Jestem ciekawa losów Juana I Normy !!:) Bedę widzeczna za odpowiedz :)

użytkownik usunięty

Moją ulubioną parą jest Juan i Norma. Oni są boscy!!!!!! Tacy w soie zakochani!!!

użytkownik usunięty
Pieczarka

POWIEDZ Z JAKIEJ STRONY CZERPIESZ TE INFORMACJE!:)
pzdr!

użytkownik usunięty

RUTH URIBE SANTO- podajcie mi dalsze losy prosze !!!!!:((((((((((

użytkownik usunięty

RUT CHYBA BEDZIE Z LENARDEM /NARZECZONYM HIMENY/ CHYBA :((

użytkownik usunięty

Szkoda ze nie bedzie ze mną :P wielka szkoda :((((Ona jest śliczna.Jako Libie taka nie była ale jako Ruth to ohohhoho!!!!!!! piękna dziewczyna.Chcialbym wystapic w tym setrialu byle móc na nia patrzec :)

użytkownik usunięty

Ale przecież oni są jakoś spokrewnieni, nie???

użytkownik usunięty

chyba nie :] przeciez Ruth to córka Evy a nie tej baby.Ona tylko została oddana na wychowanie ,nie ??? :]

a ja najbardziej lubie Juana i Norme. Bardzo ładnie razem wyglądaja i wogole :) Szkoda tylko ze nie ogladam tego serialu od poczatku i ze bede musiala ominac kilka odcinkow przez szkole :(

Pieczarka

Według mnie fajnie się zapowiada związek Jimeny i Oskara.

Pieczarka

Najlepsza para to Franco i Sara!! Ich miłość nie będzie taka banalna jak pozostałych, a poza tym nie od razu było wiadomo, że będą ze sobą. Scenki z ich udziałem będą bardzo ciekawe i nieraz nawet śmieszne:)

ebogun

a skad wiesz jakie będą scenki z ich udziałem?

ocenił(a) serial na 10
Nikki

Cóż...ja np. oglądałam różne filmiki z dalszych odcinków serialu i czytałam na różnych blogach i forach.

ocenił(a) serial na 9
Pieczarka

Najfajniejsza para to Sara i Franco! Juz jutro sie spotkaja:-)

Pieczarka

Moją ulubioną parą jest Juan i Norma. To właśnie ich najbardziej lubię z tego filmu... no może jeszcze Jimena i Oskar :)

ocenił(a) serial na 10
martha_3

Najciekawszą parą i przy okazji najzabawniejszą są Jimena i Oscar. Scena z drugiego kręcenia reklamy "Indian Savage" po prostu jedna z najlepszych w serialu!

trish_2

Ja bym powiedziala ze najzabawniejsza parą są Franco i Sarita :)

Nikki

Ja też ich uwielbiam. Zawsze marzyłam żeby przeżyć taka miłość: od nienawiści do miłości. Mam 3 fajne filmiki z ta parą przedstawiające ich cały związek.

iza_42

A moglabys mi je przesłać? bylabym bardzo wdzieczna :) Na adres x-moon@wp.pl