Ale fajoski serial :)) Wreszcie jakas fajna telenovela do ogladania. Jaka pare lubicie najbardziej bo ja jimene i oskara :P
Moją ulubioną parą jest Franco i Rosario:) A mam takie pytanko skąd wiesz, że Franco i Sara wezmą ślub w ostatnim odcinku?? A co z pozostałymi braćmi, jaki czeka ich los??
oskar bedzie z jimena, juan z norma a franko z sarita... a ostatni odcinek to jest na prawde slub sary i franka...
Jest taka strona i tam pisze że Franco będzie z Sarą , Luan z Normą a Himena z Oscarem, a Rosario umrze!!!!!!
Ruth wybaczy swojej prawdziwej matce że ją oddała i bedzie z tym swoim narzeczonym - Antonio czy jakoś tak
Ja też lubię Oscara (JEST TAKI PRZYSTOJNY!!!) Fajnie, że będzie z Jimeną, bo ona jest najładniejsza. Ale nie rozumiem czemu Oscar próbuje wyswatać ją z Frankiem? KTOŚ WIE?????
Zbiry Armanda wysadzą Oscara i Jimenę gdzieś na pustyni i oni będa musieli spędzić tam chyba z dwa dni. Wtedy Oscar dopiero zacznie zakochiwać się w Jimenie. Potem trafią na jakiegoś reżysera reklamówek, zagrają w jednej i wtedy po raz pierwszy się pocałują /świetna scena! reżyser mówi 'cięcie' a oni całują się nadal :D/
Oscar bardzo się zakocha w Jimenie, ale będzie myślałm, że jest z nią tylko dla kasy. potem Gabriela wyrzuci ich z hacjendy i Oscar i Jimena będą musieli mieszkać nad piekarnią. Wtedy Oscar zda sobie sprawę, że naprawdę kocha Jimenę, nie dla pieniędzy.. ale potem coś będzie nie ta,nie wiem co i się rozstaną :((
JEJCIU, widziałyście jak Oscar działa na Jimenę!!! Jezusie, jaki on jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! :)))))))
Cze ja tez bardzo lubię ten serial !! Jestem ciekawa losów Juana I Normy !!:) Bedę widzeczna za odpowiedz :)
Moją ulubioną parą jest Juan i Norma. Oni są boscy!!!!!! Tacy w soie zakochani!!!
Szkoda ze nie bedzie ze mną :P wielka szkoda :((((Ona jest śliczna.Jako Libie taka nie była ale jako Ruth to ohohhoho!!!!!!! piękna dziewczyna.Chcialbym wystapic w tym setrialu byle móc na nia patrzec :)
chyba nie :] przeciez Ruth to córka Evy a nie tej baby.Ona tylko została oddana na wychowanie ,nie ??? :]
a ja najbardziej lubie Juana i Norme. Bardzo ładnie razem wyglądaja i wogole :) Szkoda tylko ze nie ogladam tego serialu od poczatku i ze bede musiala ominac kilka odcinkow przez szkole :(
Najlepsza para to Franco i Sara!! Ich miłość nie będzie taka banalna jak pozostałych, a poza tym nie od razu było wiadomo, że będą ze sobą. Scenki z ich udziałem będą bardzo ciekawe i nieraz nawet śmieszne:)
Cóż...ja np. oglądałam różne filmiki z dalszych odcinków serialu i czytałam na różnych blogach i forach.
Moją ulubioną parą jest Juan i Norma. To właśnie ich najbardziej lubię z tego filmu... no może jeszcze Jimena i Oskar :)
Najciekawszą parą i przy okazji najzabawniejszą są Jimena i Oscar. Scena z drugiego kręcenia reklamy "Indian Savage" po prostu jedna z najlepszych w serialu!
Ja też ich uwielbiam. Zawsze marzyłam żeby przeżyć taka miłość: od nienawiści do miłości. Mam 3 fajne filmiki z ta parą przedstawiające ich cały związek.