PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Mam klika pytań....

użytkownik usunięty

Niestety nie oglądałam tego serialu na początku i nie wszystko udało mi się jeszcze rozszyfrować. Mam więc kilka pytań. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi na nie odpowiedział.
1. Dlaczego wszyscy tak nie cierpią braci Reyes?
2. Jakie na samym początku były losy braci Reyes i sióstr Elizondo?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10

odpowiem hurtowo, bo to powiązane :))))
Bracia Reyes mieli siostrę, która romansowala z ojcem siostr Elizondo. Potem on zginąl, a ona popelniła samobójstwo. Bracia postanowili się zemścić na rodzinie E. i podali się za budowniczych i zatrudnili na hacjendzie Elizondo. Tam Juan zakochał się w Normie, a Oscar potem w Jimenie, która wcześniej chodzila z Franco. Kiedy dom, który budowali się zawalił, sprawa się rypła. Zwlaszcza, zę Oscar ożenił się z JImeną. Potem Franco ożenił się ze starą bogaczką, która umarła od razu i bracia stali się potwornie bogaci. Nikt prawir ich nie lubi, bo tak sie wzbogacili, nikt nie wie, ze sa wreczywistości uczciwi i dobrzy. Elizondo niecierpią ich za to oszustwo z budowa i wogóle za kłamstwa i boja się, że chcą się mścić nadal. Ufff... wystarczy? jak jeszcze jakieś pytania, to wal do mnie pozdro :))))))))))

użytkownik usunięty
Pieczarka

Dzięki bardzo! Teraz już mniej więcej wszystko wiem.

Pieczarka

dodam jeszcze ze franco byl kiedys z rosalio,ale ona go rzucila i sie hajtnela z armandem - strasznym zazdrosnikiem i czarnym charakterem ;) Potem gdy franco odziedziczyl majatek znow zaczela zwracac na niego uwage, i choc franco nic do niej nie czuje to zazdrosny armando nasyla na niego co jakis czas zabojcow - wiec kolejna postac ktora nie lubi reyesow

Quel

Ja bym do tego dodała jeszcze fernanda ktory nienawidzi Juana, za to ze Norma sie w nim zakochała i go z nim zdradziła.