PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Nierozumiem!!!

ocenił(a) serial na 10

Nierozumiem ludzi którzy tu wchodzą i piszą że Gorzka Zemasta jest do d*** i wogóle. jak nie lubią telenowel to niech tu nie wchodzą!!!! I niech nie piszą żeby wszyscy wstawiali im 1. Każdy powinien mieć własne zdanie i wstawiać ocene jaką uważa. ja dałam 10 bo fajny film, podoba mie się. nigdy nie oglądałam telenowel a ta mnie wciągnęła. Mogę się założyć że każdego by wciągnęła!

A_90

Ludzi o słabym umyśle wiele rzeczy może wciągnąć-także papierosy czy alkohol. Są ludzie, których byle co nie wciąga. Jak się wie, że serial to gówno, to się go nie będzie oglądać. Takie tasiemce są skonstruowane tak, żeby wciągały i na wiele osób to działa, niestety.
I tak, ten "serial" raczej na więcej niż 1 nie zasługuje. I to nie film, co za obraza dla tego słowa.

ocenił(a) serial na 10
Veda12

nie mam słabego umysły - nie pale a pije tylko od święta. wogóle, zkąd ty wiesz jacy ludzie oglądają tasiemce. myślisz, że mało inteligentni i niedorozwinięcie. sory, ale ja jestem bardzo inteligentna!

A_90

Bardzo inteligentna i piszesz "zkąd"? A telenowele są właśnie dla ludzi o słabych umysłach, bo tylko takich mogą wciągnąć.
I kiedy używasz słowa "sorry" to je chociaż pisz poprawnie.

ocenił(a) serial na 10
Veda12

pisze jak chce i nie mam zamiaru sie tłumaczyć!!! odwal sie od tego forum i nie wkórzaj ludzi!!!!!!

A_90

To se pisz, jak chcesz, takich osób jak ty jest wiele, już się powoli przyzwyczajam. A odwalić się od tego forum nie zamierzam, powinien się tu wypowiadać ktoś, kto nie robi w każdym komentarzu głupich błędów.