na razie wszystko wskazuje na to że franco bedzie z jimeną.... z kim będzie oskar? i w ogóle skąd macie takie informacje? a co z rosario
jimena bedzie z oskarem :P a franco z sarita... moge ci powiedziec co bedzie z rosario jesli jestes pewna, ze chcesz to wiedziec
Franko najpierw ożeni się z tą starą ebu i odziedziczy jej majątek na końcu bedzie z Saritą a ozeni się z tą stara z rozpaczy bo Rosario wyjdzie za Armando ale potem Armando ja zastrzeli i ona umrze niewiem kiedy i dlaczego ale wiem że jak ona się dowie o bogactwie Franka to będzie chciała do niego wrucić a wiedzieliście o tym że Gabriela wyjdzie za Fermanda a Norma i Juan będą mieć bobaska Juana Davida
hie jak zwykle wszystko poplatane jak to zawze bywa w tch serialach :] Ale ten mi sie jakos podoba w przeciwienstwie do pozostałych które były wczesniej.Fajne kobietki w nim wystepuja :)
Rosario nie umrze, Armando ją postrzeli, a potem sam się zastrzeli, więc to on umrze, bo ją wyleczą...
To prawda, że Fernando ożeni się z Gabrielą i oczywiście będzie ją zdradzał, ale przynajmniej ona zmieni fryzurę na o wiele ładniejszą.
A co do Rosario to będzie to w ostatnich odcinkach i nie wiem co się z nią dalej stanie... w każdym razie Sara i Franco odwiedzą ją w szpitalu i podziękują jej za uratowanie Francowi życia oraz się z nią pogodzą, a Rosario chyba powie, że nigdy nie przestała kochać Franca...