emitowany w niedzielę od 23.00 do 1.00. Pora mi nie odpowiada, ale pasuje tematyka. Czy ktoś już może gdzieś widział ten dokument? Jeśli tak, to czy warto zarwać dla niego noc?
Warto!
Będzie to historia Marcii Cross, Nicollette Sheridian, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Evy Longorii Parker i (ciekawe czy) Brendy Strong przed "Gotowymi na wszystko". Tytuł dokumentu jest wiązany z walką tych aktorek o szczęście i role, oraz pewnie pokażą ich życie po serialu - jak sobie radża ze sławą. Ja będe oglądał bo dla GNW naprawdę warto!!!!!
Mam pytanie czy ktos ma zamiar to nagrywac???BO ja niestety nie bede mogla zobaczyc przez rychle wstanie do szkoly. Z tego co wiem to wiele osob przez pozna pore tego nie zobaczy, wiec mam pytanie czy ktos to nagra, a potem wrzuci na YOU TUBE czy gdzies indziej???
CZekam na odp.!!!
POzdrawiam :)
to chyba ten dokument co też w USA dopiero teraz jest emitowany (na stronie ABC jest tak napisane chyba)
z chęcią bym oglądnął, ale za późno zdecydowanie, może będzie w necie...
A ja nie mogłam tego oglądnąć więc włączyłam sobie nagrywanie. Tylko że wcześniej nie sprawdziłam dokładnie jak długo to będzie trwać, bo nie przypuszczałam, że aż 2 godziny! Nagrała mi się tylko godzina. Ale muszę przyznać, że naprawdę WARTO! Jakby ktoś miał dostęp do tego filmu w całości, albo wiedział kiedy gdzieś będzie emitowana powtórka to proszę o informację. Z góry WIELKIE DZIĘKI!!! :)
Dokument był bardzo wyczerpujący , może aż za bardzo . Te dwie godzinki przemineły jak z bicza trzasnął .
Mnie sie tam srednio podobal. Duzo plotek, caly dokument byl niczym "Zycie na goraco". Czasem na sile poszukiwano sensacji. Za malo wypowiedzi samych aktorow.. Wg mnie byl malo wyczerpujacy - skupil sie tylko na kilku etapach zycia i byly pokazane ujecia tylko z jednego fragmentu odcinka pierwszej serii - ale za to bardzo czesto (za czesto) Glownie przedstawione problemy sercowe aktorek (niezbyt mnie to interesuje - byl tez fragment gdzie podejrzewano ze Marcia Cross to lesbijka (!?))
Choc pare rzeczy interesujacych - Eva jako miss, albo Teri Hatcher w "Statku miłosci"! Kto by pomyslal! Ja o tym nie wiedzialem (fajne fragmenty;])
Kiedys ogladalem (chyba na youtube ale nie mam pewnosci) taki filmik jak desperatki wyskakuja z windy robiac parodie filmu sensacyjno-szpiegowskiego /w stylu Bonda/ i ten filmik (minutowy) w sumie przebijal ten dokument - zabraklo mi takich momentow. Ale jako dokument jest poprawny i jesli ktos naprwde interesuje sie zyciem "Kobiet gotowych na wszystko" przed serialem to niech obejrzy. A co tam!
Sceny były z 1 serii, bo ten dokument jest chyba z 2005 roku. Jak dla mnie najbardziej zaskakujące były zdjęcia małej Evy Longorii. Nie wierzyłem w to, że była brzydkim kaczątkiem, ale faktycznie... była. Za to na jakiego pięknego łabędzia wyrosła! Szkoda tylko, że doktoratu z fizyki jądrowej nie zrobiła (?). Najlepszy fragment - Teri Hatcher w "Statku miłości":
- Moja kariera się skończyła.
- Ukradli ci cekiny?
Mi się oglądało baardzo przyjemnie, ale rzeczywiście zdecydowanie zabrakło samych wypowiedzi aktorek, a poza tym więcej ujęć z planu samych 'Gotowych...'. Jednak fajnie było poznać przeszłość naszych Desperatek, a także powiększyć swoją wiedzę o kilka istotnych faktów z ich życia, jak to, ze np. Teri była w dzieciństwie molestowana, co naprawdę mnie zszokowało. Porządny reportaż - tyle.
dla mnie też było zbyt plotkarsko, myslałam że więcej będzie o tym jak pracowały przy filmie,
niektóre kawałki były fajne ale niekiedy byłam znudzona
Niestety nie warto. Straciłam 2 godziny snu:))
Dokument jest zdealizowany w stylu MTV (tam jest taki cykl cudowne życie gwiazd), bardzo po amerykańsku-naprawde American Dream.... Szkoda czasu, podane w bardzo haotyczny sposób, niestety.
mi tam dokument się podobał, absolutnie nie uważam tego czasu za stracony, jeszcze jaka miła niespodzianka że aż dwie godzinki trwał :D Fajnie było zobaczyć początki aktorek z mojego ulubionego serialu,(Eva w ,,Żarze młodości, Terri w ,,Statku miłości" jako syrenka :D czy Marcia w Melrose Place, dowiedziałam się kilka interesujących faktów z ich życia...i fajnie było popatrzeć na te wszystkie archiwalne zdjęcia...;]
dokument był dość ciekawy, szkoda, tylko, że nie wszystko w nim było prawdą - pod koniec podano informację, że do Złotego Globu za jednym razem były nominowane: Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman i Nicollette Sheridan, a Eva Longoria nie dostała nominacji. Z tego co wiem, to Sheridan nie dostała wtedy nominacji, a nie Eva.