PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117693
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

bo ogladałam kiedyś parę odcinków, wydawało mi się nawet fajne, więc chciałam to obejrzeć całe, zaczęlam od połowy pierwszego sezonu.. i jakieś to głupie i na siłe one zawsze muszą postawi na sowim, zawsze tak będzie?

luza

Tytuł zdradza wszystko. Najlepsze, MOIM ZDANIEM, są sezony 1-4, 6 i 8 bo tajemnica ciągnie się niemal do ostatniego odcinka i do samego końca nie jesteś pewien jak się sprawy potoczą. W sezonach 5 i 7 sekret ujawnia się już około odcinka 10 a potem jest tylko żmudne czekanie na rozwój wypadków i obserwowanie jak czarny charakter sobie ze wszystkim radzi.

Tyle ode mnie.

Zajrzyj też tu jak byś miał jakieś wątpliwości, ale ostrzegam, że strona zawiera spoilery:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szablon:Gotowe_na_wszystko

ocenił(a) serial na 10
luza

Na pewno jak obejrzyss caly serial to nie pożałujesz, bo jest świetny, jeden z najlepszych wg mnie :-) .... Jak dla mnie najlepsze sezony to 1,3,5,8 za 2 nie przepadam xD.

luza

Moim zdaniem właśnie to jest w tym serialu fajne, że każdy sezon ma w sobie to coś, co sprawia że każdy kolejny sezon jest bardzo ciekawy.

luza

nie rozumiem dlaczego 'jakieś to głupie i na siłe one zawsze muszą postawić na swoim'? Możesz to rozwinąć? Albo może zacznij oglądać serial od początku a nie od połowy? :)

paulinamarchewka14

no o to chodzi,że w każdym odc jest jakiś przewrót, np gabrielle mówi do bree 'dobre przyjaciółki się wspierają, wspaniałe udają, żę nic sięnie stało', jak robili pranie w jacuzzi, na końcu bree 'dobre oprzyjaciółki costam, wspaniałe cośtam i daje jej czek.
albo jak lynette miała tą zajebistą niańkę, ale była za dobra, to w koncu musiła jej spaść szlafrok przy jej mężu i ją wywaliła
albo jak gabierrle ukradła aparat matce carlosa jak syn bri ją przejechal
albo susan mówi edie, że sięnie umuwi z tym robolem, potem sieumawia i cały czas gada o miku i powoduje wypadek, takie to naciągane

luza

boże
1.W pierwszym przykładzie który podałaś Gabi mówi że wspaniałe przyjaciółki jesli widzą że coś się dzieje to udaję ze się nic nie dzieje, a Bree podważa tą teorie i mówi że to nieprawda że najlepsze przyjaciolki powinny sie wspierac w najgorszych sytuacjach i daje wtedy Gabi czek bo chce jej pomóc
2. No wywaliła ją bo bała się że Tom moze przeniesc swoje fantazje seksualne z Lynette na ta pokojowke bo była atrakcyjna i młodsza
3. No i co z tego? To serial i jakieś wypadki czy szokujące zdarzenia muszą się dziać żeby nie zawsze było kolorowo, poza tym to takie trudne zrozumiec że człowiek pijany może przejechać innego człowieka który nagle wybiega ot tak sobie na ulice?
4. No bo taka jest Susan, fajtłapowata, straszna niezdara i w dodatku była zakochana wtedy w Mike'u,, a poza tym podobał jej się ten robotnik i się z nim umówiła bo myslała że nie ma szans u Mike'a, a zresztą miała się słuchać Edie? Ty byś się posłuchała na jej miejscu ?

ok naprawdę tak trudno to wszystko zrozumieć, serio? :(