PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117894
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Tworcy wspominali cos o Bree, ale mam nadzieje ze ja zostawia w spokoju. Gabrielle chyba tez nie usmierca bo im ogladalnosc spadnie...
swoja droga to usmiercanie glownych bohaterek jest bezsensu: nie urozmaici serialu,a tylko moze pogorszyc sprawe. Cala 5 dziewczyn jest super, mozna przez kolejne pare lat wplatywac je w jakies historie, pomyslow napewno by tworca nie zabraklo, wiec po co tak kombinuja? mam nadzieje ze moze sie rozmysla...

ocenił(a) serial na 8
aieczka

Też czytałam ten artykuł w Śs,uważam że to idiotyczne.Jeśli maja zrobic jeszcze kilka serii to po co uśmiercać którąś z głównych postaci?A juz na pewno nie Bree,bez niej to nie byłoby to samo.Mam nadzieje,że to tylko plotka,jeśli którąś z Desperatek usmiercą to serial dla mnie bardzo dużo straci

_malena_

najpierw usmiercili rexa, teraz znowu chca glowna bohaterke. ja rozumiem takie zmiany gdy serial ma tyle odcinkow co "moda na sukces", ale w zaledwie 2 seri, kiedy to wszystko jest tak ciekaw i swieze? ehh....

ocenił(a) serial na 9
aieczka

Czytanie polskich gazet może być mylące - wiadomość o uśmierceniu kogoś czytałam miesiące temu... Ale sądzę, że po pierwsze uśmiercą KOBIETĘ (jest ich całkiem sporo w serialu!) i kogoś z "głównych" - to oznacza: nicolette, Alfrede, córkę Bree, córkę Susan itd. itp. nie muszą ruszać głównej 4ki - chyba, że Susan - bo ta się odgraża, że sama z siebie odejdzie :)...