Tworcy wspominali cos o Bree, ale mam nadzieje ze ja zostawia w spokoju. Gabrielle chyba tez nie usmierca bo im ogladalnosc spadnie...
swoja droga to usmiercanie glownych bohaterek jest bezsensu: nie urozmaici serialu,a tylko moze pogorszyc sprawe. Cala 5 dziewczyn jest super, mozna przez kolejne pare lat wplatywac je w jakies historie, pomyslow napewno by tworca nie zabraklo, wiec po co tak kombinuja? mam nadzieje ze moze sie rozmysla...
Też czytałam ten artykuł w Śs,uważam że to idiotyczne.Jeśli maja zrobic jeszcze kilka serii to po co uśmiercać którąś z głównych postaci?A juz na pewno nie Bree,bez niej to nie byłoby to samo.Mam nadzieje,że to tylko plotka,jeśli którąś z Desperatek usmiercą to serial dla mnie bardzo dużo straci
najpierw usmiercili rexa, teraz znowu chca glowna bohaterke. ja rozumiem takie zmiany gdy serial ma tyle odcinkow co "moda na sukces", ale w zaledwie 2 seri, kiedy to wszystko jest tak ciekaw i swieze? ehh....
Czytanie polskich gazet może być mylące - wiadomość o uśmierceniu kogoś czytałam miesiące temu... Ale sądzę, że po pierwsze uśmiercą KOBIETĘ (jest ich całkiem sporo w serialu!) i kogoś z "głównych" - to oznacza: nicolette, Alfrede, córkę Bree, córkę Susan itd. itp. nie muszą ruszać głównej 4ki - chyba, że Susan - bo ta się odgraża, że sama z siebie odejdzie :)...