własnie przeczytałam to w fakcie, że polsat rusza z drugą edycją od marca:) a jednak!
trzeba przyznac, ze sie postarali, choc nic dziwnego skoro dzieki "gotowe..." mieli taka ogladalnosc!! tvp jesli nie postara sie o 2 czesc "zagubionych" to bedzie w duzym klopocie!
Po pierwsze hurray! Nie chce mi sie wierzyć. Polska nie jest taka zła:DBardzo się cieszę ;)
Po drugie to gdzieś już czytałam od kiedy będą Lost i na pewno nie będzie to później niż początek marca.
Magda M. i Gotowe - najlepsze seriale już w marcu!!!
Tak to pewne Desperatki powracają by umilić nam czwartkowe wieczory, jakby tego jeszcze było mało Polsat 2 marca wyemituje dwa odcinki pod rząd!!!
wkoncu wiadomo na 100% seria 1 sie tak zakonczyla ze az glowa boli:D
dobrze ze polsat tym razem stanal na wysokosci zadania:D
Jeju nawet nie wiecie jak ta wiadomośc mnie ucieszyła. Od czasu "feralnego czwartku" gdy wyemitowano ost odc nie było nic w TV, jedynie "dowody zbrodni", a tak wreszcie coś wartego uwagi bedzie.
(szkoda tylko jeszcze, ze LOST dopiero na jesień ;)
Pozdrawiam =)
Ale niestety sezon 2 nie umywa sie do pierwszego :( pierwszych 10 odcinków s2 jest poprostu nudnych :( no poza drobnymi szczegółami z życia Bree a aptekarza :) ale to nic w poruwnaniu z sezonem 1 :( ale odcinki po 12 zaczynają wciągać :P aktualnie oczekuje na odcinek 15 i musze powiedzieć że jest to pierwszy odcinek tego sezonu którego wyczekuje z takim utęsknieniem :)