PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117562
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

"Serial "Prison Break" będzie nadawany w każdą niedzielę o 20:00. Tego samego wieczoru widzowie Polsatu będą mieli możliwość zobaczyć "Kryminalne Zagadki Miami" (21:00), a od 22:00 reemisję "Gotowych na wszystko" (po 2 odcinki)."

HA! Super :D:D i to bedzie chyba od 21 stycznia

ocenił(a) serial na 9
ahcynk

a tam powtorki... lepiej by dalsze odcinki puscili...

say

dla mnie jest lepiej bo 3 serie mam, a z drugiej serii nie pamietam wielu watkow, wiec fajnie byloby 'przeleciec' ta serie jeszcze raz :PP

ocenił(a) serial na 8
ahcynk

ale 1 czy 2 seria?

Ja tez sie ciesze, choć 1 ostatnio obejzałem.

nate_3

Jak znam logike telewizji to pewnie dadza powtorki 2, ale oby dali od 1

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

Oby dali 1, bo to był wspaniały sezon i bardzo chciałem, aby został powtórzony. 2-kę też chciałbym obejrzeć, ale po 1-ce, bo był to też ciekawy sezon, choć moim zdaniem nie tak dobry jak 1 i (póki co) 3, jednak wyróżnia go cała seria odcinków z wybitną jak na telewizyjne warunki grą Marcii Cross.

ocenił(a) serial na 10

moim zdaniem powtórzą obydwa sezony a jak już skończą powtarzac to akurat bedzie koło wiosny i wtedy puszczą już 3 serię :) bo przcież trzeci sezon na wiosnę zapowiadany jest w polsacie :]

ocenił(a) serial na 8
Fluorescent

Chętnie sobie obejrze jeszcze raz pierwsze dwie serie (mam nadzieję że powtórzą obie) ale pora jest fatalna-jeśli zacznie się o 22 to skończy przed 24 a w poniedziałek musze wstawać wcześnie rano.Mogliby puszczać w sobotę,albo trochę wcześniej,ale lepsze to niż nic

ocenił(a) serial na 8
_malena_

Fantastyczna wiadomość :) Mój ulubiony serial doczekał się powtórek. Nie mogę się doczekać. To tylko miesiąc!

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

To cool!Szkoda tylko że nie wyemitują znów 1. sezonu,ale to nic.A o czym jest Prison Break?

ocenił(a) serial na 10
przemek88r

http://prison.break.filmweb.pl/ <----- polecam poczytać samemu, a najlepiej to oglądac pierwszy odcinek =D zapewniam że wciągnie niemiłosiernie :]

użytkownik usunięty
Fluorescent

A skąd wiadomo, że nie wyemitują znów 1 sezonu????????????????????????

dla mnie ważne że będą DH :) niezależnie który sezon :D chociaż wolałabym od początku...

użytkownik usunięty
ahcynk

ja rowniez wolalbym je od 1 sezonu, moglbym uzupelnic brakujace odcinki ;D a poza tym to bylaby dobra okazja na przypomnienie sobie wszystkiego.

slyszeliscie o tym ze 3 sezon ma byc od 2 marca? trafila do mnie taka fama, nie wiem czy to prawda. jesli tak to wyemitowaliby tylko 12 odcinków powtorkowych wiec: albo poczekamy z 3 sezonem krotko (tylko powtorki 2 sezonu), dlugo (powtorki 1 i 2 sezonu), albo w ogole go nie bedzie

ocenił(a) serial na 10

albo bedzie ale we wrzesniu.... :|

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Niech powtórki bede rowniez 1 sezonu,dzieki temu bede mogla jeszcze raz ogladac ogrodnika czyli Jesse Metcalfe w roli głownej!!!;-)

użytkownik usunięty
Fluorescent

z tym wrzesniem to by pasowalo bo jesli powtorza 2 sezony to zejdzie im do czerwca i na jesien 3 sezon tylko co jak PB i CSI MIAMI sie skonczy a gotowe beda dalej leciec, co dadza na to miejsce? filmy jakies?...

ocenił(a) serial na 10

no to po pierwszym sezonie PB zapodadzą od razu drugi :P hehehe marzenie =]

Fluorescent

"oraz dwa odcinki pierwszej i drugiej serii "Gotowe na wszystko". Od stycznia telewizja POLSAT, w związku z lawiną próśb o powtórkę, przypomni emitowane już odcinki serialu opowiadającego o perypetiach zdesperowanych gospodyń domowych, a od jesieni widzowie zapoznają się z dalszym ciągiem niezwykłych przygód mieszkanek Wisteria Lane. "

<jupi> :D

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

czyli na 3 sezon trzeba czekać do jesieni???? do wrzesnia???? łee... to ja już bym wolała bez powtórek, a od wiosny trzeci sezon....

Fluorescent

mnie tam pasuje :P przynajmniej bede miala przypomnienie co sie dzialo w poprzednich seriach, bo moja pamiec bardzo szwankuje i prawie nic nie pamietam...

użytkownik usunięty
ahcynk

Madziu, mozesz napisac skad wzielas ten tekst o powtorce i 3 sezonie?

ocenił(a) serial na 10

to może ja się wtrącę bo podejrzewam że z samego źródła czyli filmwebu ;p http://www.filmweb.pl/%c5%9awiatowe+hity+serialowe+w+przysz%c5%82ym+roku+w+Polsa cie+2006-12-29+news,News,id=32708

Fluorescent

dokładnie :P

użytkownik usunięty
ahcynk

no to super, dodatkowo beda chirurdzy wiec juz w ogole zima zaplanowana :D

i Archiwum X :D jak leciało kiedyś na dwójce, to mi nie pozwalali oglądać, ale teraz to nie ma przebacz :D