PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409373
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Cat miała jej niby nie zabraniać zemsty ale Brennie przekładając swój honor nad bezpieczeństwo Sansy złamała by przysięgę bo tylko JPK może zapewnić Sansie bezpieczeństwo i i jej włości

użytkownik usunięty

To ma sens :P

użytkownik usunięty

No właśnie o to chodzi, że inaczej patrzy na honor po spotkaniu z królobójcą. W każdym razie w książce gdzie na pewno zabije LS. W serialu prawdopodobnie Stannisa, bo serialowa Brienne jest tępa.

użytkownik usunięty

Bogowie brońcie,jak Brienne zabije Stannisa to obniżam ocenę do 6...

ocenił(a) serial na 8

Ja daję, że nie oglądałem.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
KarmazynowyKokos

i że nie chce zobaczy jeszcze dam

użytkownik usunięty

Wiem, to beznadziejny pomysł, ale w książce Brienne chyba NIGDY nie powiedziała, że cień miał kształt Stannisa? A w serialu w każdym sezonie powtarza więc to chyba niestety do tego prowadzi.

Czy później powiedziała, to nie pamiętam, ale na pewno po zabójstwie Renly'ego Brienne w ogóle nie wiedziała co się stało, a to Catelyn powiedziała jej że to był Stannis. W serialu to odwrócili i gdy Catelyn twiedziła, że to po prostu cień, to Brienne z przekonaniem stwierdziła, żę to Stannis.

użytkownik usunięty

Fakt,nigdy tego nie powiedziała,przynajmniej z tego co pamiętam,niemniej kazdy głupi by się domyślił,że to Stannis,a Tępa Ślicznotka się tego domyśliła.W serialu trochę dodali jej inteligencji.

ocenił(a) serial na 9

Niech już Podrick zarżnie tą Brienne...

Ubić Stannisa a dać więcej Robaka, Missandei, Goździka, Sama, Robina, Brienne, Rycerza K*utasów, Hodora, Selyse!!! Kto jest za?

ocenił(a) serial na 8

Tak czułem w tym sezonie że poprawią wizerunek stannisa tylko po to żeby go na końcu zabić, chociaż z drugiej strony czy to nie jest jakiś zabieg scenarzystów żeby wprowadzić gryfa?

użytkownik usunięty
gladun

Gryf,a na co to komu potrzebne?
A tak serio to w pojawienei się drużyny Gryfów wątpie najbardziej ze wszystkich nowych postaci
serial już raczej będzie szedł w kierunku Stannis vs Dany