No i długi czas oczekiwania przed nami. Najbardziej nie mogę się doczekać tego aż Jon dowie się o swoim prawdziwym pochodzeniu. Szczena opada. Jak oceniacie ten odcinek?
To by było najbardziej żenujące zakończenie w historii popularnych seriali, chociaż całkiem możliwe, że wyskoczą z czymś podobnym. Zastanawia mnie dlaczego Rhaegar nazwał dwóch synów tym samym imieniem.
mnie bardziej zastanawia czy przy takim zakonczeniu 8 sezonu, mają zamiar kiedyś kontynuować gre o tron, bo domyślam się ze mają oni zamiar zostawić sobie taką ewentualną otwartą furtkę na nowy sezon czyli tzw, nabijanie kasy ze znanego serialu np. Supernatural będą ciągnąc to i do 30 sezonu
Wg. mnie wręcz powinni kontynuować ale może niekoniecznie samą historię gry o tron, bo następne sezony mogą tylko pogorszyć opinię tego arcydzieła. Świat wykreowany przez G.R.R Martin'a jest tak ciekawy, że powinni umieścić poszczególne historie w jego innych zakątkach. Ja bardzo chętnie obejrzałbym coś co przestawiałoby znaczenie 5 fortów, miasto K'Dath, Asshai czy imperium Yi Ti. Mamy również 2 inne nieznane kontynenty, które wręcz się proszą o wykorzystanie w nowym serialu. Spin-offy związane z PLiO jak najbardziej mogą być ale to i tak nie zaspokaja ciekawości i nie wzbogaci tego świata