PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

S07E07 GREAT WAR!

ocenił(a) serial na 8

No i długi czas oczekiwania przed nami. Najbardziej nie mogę się doczekać tego aż Jon dowie się o swoim prawdziwym pochodzeniu. Szczena opada. Jak oceniacie ten odcinek?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Adi323_filmweb

To by było najbardziej żenujące zakończenie w historii popularnych seriali, chociaż całkiem możliwe, że wyskoczą z czymś podobnym. Zastanawia mnie dlaczego Rhaegar nazwał dwóch synów tym samym imieniem.

ocenił(a) serial na 10

mnie bardziej zastanawia czy przy takim zakonczeniu 8 sezonu, mają zamiar kiedyś kontynuować gre o tron, bo domyślam się ze mają oni zamiar zostawić sobie taką ewentualną otwartą furtkę na nowy sezon czyli tzw, nabijanie kasy ze znanego serialu np. Supernatural będą ciągnąc to i do 30 sezonu

ocenił(a) serial na 10
Adi323_filmweb

Wg. mnie wręcz powinni kontynuować ale może niekoniecznie samą historię gry o tron, bo następne sezony mogą tylko pogorszyć opinię tego arcydzieła. Świat wykreowany przez G.R.R Martin'a jest tak ciekawy, że powinni umieścić poszczególne historie w jego innych zakątkach. Ja bardzo chętnie obejrzałbym coś co przestawiałoby znaczenie 5 fortów, miasto K'Dath, Asshai czy imperium Yi Ti. Mamy również 2 inne nieznane kontynenty, które wręcz się proszą o wykorzystanie w nowym serialu. Spin-offy związane z PLiO jak najbardziej mogą być ale to i tak nie zaspokaja ciekawości i nie wzbogaci tego świata

ocenił(a) serial na 9
aras8899

Absolutnie zajebisty :)
Kapitalny odcinek tudzież finał sezonu. Nie mogę się doczekać ósmego!!