PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Syfiasty serial

ocenił(a) serial na 1

Nie wiem kto się nim tak zachwyca, że wylądował na 9 miejscu już? Nie lubię takich filmów.

ocenił(a) serial na 10
novacco

Jesli szukasz winnych,to ja sie przyznaje i jestem gotow poniesc wszelkie konsekwencje. Po pierwszym odcinku dalem 9\10, ale teraz po obejrzeniu drugiego chyba dam 10

ocenił(a) serial na 8
novacco

a oglądałeś, żeby oceniać?

novacco

Uzasadnij w sposób racjonalny owe 1/10 :) Ja osobiście w życiu nie widziałem serialu który by zasługiwał na 1/10, baaa ze świeczką by szukać takich których ocena oscylowałaby w granicach 3-4/10. Piszę to z absolutnym przekonaniem, nie wiem jakim igronantem i ograniczoną osobą trzeba być, by wystawić czemuś taką ocenę:)
Jesteś dla mnie i dla wielu ignorantem, prymitywem i ograniczonym człowiekiem. Świadczy o tym Twoja lakoniczna niczym nie uzasadniona wypowiedź i 1/10 ;)

PS: Nie karmić trolla!.

ocenił(a) serial na 10
karol_azazel

Zaraz ,zaraz. To tylko Ty mozesz karmic trolle. Novacco uzasadnil swoja ocene -"nie lubie takich filmow". No i niech sobie nie lubi.Krzyzyk mu na droge.. Nie widze tu miejsca na jakas powazna polemike. Ale mozna troche pozartowac. A co tam

HRA

Czy sądzisz, że "nie lubię" to dobry argument by dać1/10?
Ja nie lubię disco polo, nie cierpię rapu i hip hopu, nie znoszę techna, ale jakoś nigdzie nie oceniam tych gatunków muzycznych najniżej jak się da. Zazwyczaj w ogóle unikam ich oceniania, a już niesprawiedliwe ocenianie typu 1/10 które jest skrajnie subiektywne i nierzetelne jest dla mnie nie do przyjęcia.
Nie lubi? Ok, ale niech oceni sprawiedliwie, przecież za tym filmem stoi mega rozbudowana soidna postawa, aktorzy włożyli wiele wysiłku itd itd itd. ;) Gdyby ocenił na 4/5/6 spoko widocznie aż tak krytycznie to ocenia, ale 1/10 ? Widać przecie że guzik to współgra z rzeczywistością ^^

ocenił(a) serial na 10
karol_azazel

Tak . Teraz masz racje. Staralem sie to wykpic a moze przydaloby sie pare jobow

HRA

No, w końcu mnie zrozumiałeś ;) Ciężko się z Tobą dogadać.
PS: A co do "tylko Ty możesz karmić trolle" Akurat ów post do którego napisałeś odpowiedź był napisany zanim się wkurzyłem i zacząłem pisać "nie karmić trolla". Jeszcze wtedy miarka się nie przebrała :)

ocenił(a) serial na 10
karol_azazel

Ok,ok. Nie tak ciezko. Faktycznie ,troche sie czasem lubie podroczyc. Ale celne argumenty zawsze do mnie przemawiaja

HRA

Mne nrabitsa'
Zapamiętam na przyszłość.

novacco

Teraz skoro serial zasłużenie trafił do top10 znajdzie się wielu mu podobnych, próbujących zdyskredytować Grę o tron i zaniżyć jej średnią. To nie wypali, ten serial jest zbyt dobry, żeby grupka dzieciaków dających 1/10 zdołała coś zmienić.

Wiezimag

Novacco mówi o filmie nie serialu;-) Taa... To jest chyba taka zasada: AA napisze że syf i lipa, dam jedynkę, tylko żeby wkurzyć. Jedynkę to można dać ale np ekranizacji Wiedźmina.

ocenił(a) serial na 6
novacco

Nie podpasiło ? Nie oglądaj. "Dziękuję, dobranoc!!!"

ocenił(a) serial na 7
novacco

Super serial.Nie wiem jak można się nie zachwycać to dziwne że jest dopiero na 9 miejscu. Uwielbiam takie filmy.

novacco

Fani lubią więc głosują,skoro nie lubisz tego gatunku no cóż twój problem..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dorota33_filmweb

Mnie serial nie powalił mimo ze jestem fanem ksiazki. Wiem natomiast ze zasluguje na ocene wyzsza niz 1/10.

ocenił(a) serial na 10
novacco

wszyscy jestescie durni.. jakis szesciolatek napacal cos bo usiadl przez przypadek przy komputerze mamusi a wy z tego robicie wielka dyskusje, olejcie to i na przyszlosc po prostu ignorujcie takie wypowiedzi jakis w sieci miliony. a swoja droga serial genialny, az zaluje ze zaczalem ogladac bo teraz nie moge sie doczekac kolejnego odcinka... pzdr

ocenił(a) serial na 10
mothzart

Dziekuje,ze zauwazyles jakim durniem jestem ,i ze pokazales jak ignorowac wpisy innych