Czym wy się tak jaracie? Toż to jakaś brazylijska telenowela się z tego zrobila, i to nie z tych najlpeszych. Dajta se spokój ...
Ciekawe kto jeszcze zmartwychwstanie. Już nie mają co wymyślać, to przywracają do żywota ukatrupione poprzednio postaci. Ten ogór to już się rozkładał, bo śmierdział, a tu proszę, żyw, jakby nic mu się nie stało.
W książce też tak będzie nawet. Teoria o tym że on przeżył była jeszcze chyba przed serialem
A czy ten stary leń dokończył chociaż powieść? Czy teraz skupia się już ino na wymyślaniu fabuły serialu?
On pisze książkę przynajmniej tak twierdzi. Z serialem on już nie ma nic wspólnego
Właśnie nie wiem. Bo słyszałem, że książkę owszem piszę, ale od czasu do czasu i już od ładnych kilku lat ni może skończyć ostatniego tomu, ale pono znowy zaczął majstrować przy serialu. Już sam nie wiem.
No to po co to oglądasz/ oglądacie? Nikt Was nie zmusza do tego, pozwólcie innym podniecać się nad serialem.
Nikt na ulicy nie zaczepia Cię i nie mówi, że brzydko pachniesz i masz zmienić perfumy.. więc nie wiem po co komuś innemu obrzydzacie.
Nie chcesz- nie oglądaj. To samo z wiarą- wierzysz i przyjmujesz wszystko jak głosi PŚ albo nie wierzysz i tolerujesz oraz akceptujesz innych, którzy to robią.
Jesteście nietolerancyjni i względem siebie i innych.
No właśnie przecz z wolnością słowa,wspomnimy o tym na następnym marszu KODu.
Popieram ze trzeba się jarać i dawać tylko pozytywne oceny bo jak komuś się nie podoba to niech nie ocenia bo jeszcze ocena serialu bedzie przez ignorantów zaniżona.
Nie podoba się to nie oglądaj.To jest obecnie najlepszy serial na świecie!A wątki w KP i Arya są po prostu świetne ale tępi hejterzy są za głupi na to.I dobrze że Riweran poprowadzono inaczej oczywiście lepiej niż w książce(mimo że nie czytałem ale książka to gniot) a ten Fisz czy jak mu tam to słaba postać ale ważne że Edmjur wyrzekł się uzurpatorów i jest wierny koronie.D&D pokazali ze naprawili Dorn to i z Dorzeczem sobie poradzą,chociaż tych banitów i psa mogli by usunąć.
No i oczywiście Tyrjon jak zawsze trzyma poziom i jest najlepszy.A Deny jest świetna w swym majestacie prawdziwa królowa!
Reszty wątków Dżona i muru nie poruszę bo są nie ważne i nikogo nie obchodzę jacyś inni...ludzie to nie hary poter żeby jakieś magie tu były.
Podsumowując sezon jest świetny chyba najlepszy z odcinak na odcinek coraz lepiej ale hejterów boli ze serial jest mistrzowski i dużo lepszy od ich grafomańskiej sagi dla gimbazy.