PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Czym wy się tak jaracie? Toż to jakaś brazylijska telenowela się z tego zrobila, i to nie z tych najlpeszych. Dajta se spokój ...

użytkownik usunięty
dziadol_fw

Dokładnie.

Ciekawe kto jeszcze zmartwychwstanie. Już nie mają co wymyślać, to przywracają do żywota ukatrupione poprzednio postaci. Ten ogór to już się rozkładał, bo śmierdział, a tu proszę, żyw, jakby nic mu się nie stało.

ocenił(a) serial na 10
dziadol_fw

W książce też tak będzie nawet. Teoria o tym że on przeżył była jeszcze chyba przed serialem

TyrionLanister

A czy ten stary leń dokończył chociaż powieść? Czy teraz skupia się już ino na wymyślaniu fabuły serialu?

ocenił(a) serial na 10
dziadol_fw

On pisze książkę przynajmniej tak twierdzi. Z serialem on już nie ma nic wspólnego

TyrionLanister

Właśnie nie wiem. Bo słyszałem, że książkę owszem piszę, ale od czasu do czasu i już od ładnych kilku lat ni może skończyć ostatniego tomu, ale pono znowy zaczął majstrować przy serialu. Już sam nie wiem.

dziadol_fw

No to po co to oglądasz/ oglądacie? Nikt Was nie zmusza do tego, pozwólcie innym podniecać się nad serialem.
Nikt na ulicy nie zaczepia Cię i nie mówi, że brzydko pachniesz i masz zmienić perfumy.. więc nie wiem po co komuś innemu obrzydzacie.
Nie chcesz- nie oglądaj. To samo z wiarą- wierzysz i przyjmujesz wszystko jak głosi PŚ albo nie wierzysz i tolerujesz oraz akceptujesz innych, którzy to robią.

Jesteście nietolerancyjni i względem siebie i innych.

Magdulina

Nie chcesz, to nie czytaj naszych komentarzy. Ktoś cię zmusza?

użytkownik usunięty
Magdulina

No właśnie przecz z wolnością słowa,wspomnimy o tym na następnym marszu KODu.
Popieram ze trzeba się jarać i dawać tylko pozytywne oceny bo jak komuś się nie podoba to niech nie ocenia bo jeszcze ocena serialu bedzie przez ignorantów zaniżona.

użytkownik usunięty
dziadol_fw

Nie podoba się to nie oglądaj.To jest obecnie najlepszy serial na świecie!A wątki w KP i Arya są po prostu świetne ale tępi hejterzy są za głupi na to.I dobrze że Riweran poprowadzono inaczej oczywiście lepiej niż w książce(mimo że nie czytałem ale książka to gniot) a ten Fisz czy jak mu tam to słaba postać ale ważne że Edmjur wyrzekł się uzurpatorów i jest wierny koronie.D&D pokazali ze naprawili Dorn to i z Dorzeczem sobie poradzą,chociaż tych banitów i psa mogli by usunąć.
No i oczywiście Tyrjon jak zawsze trzyma poziom i jest najlepszy.A Deny jest świetna w swym majestacie prawdziwa królowa!
Reszty wątków Dżona i muru nie poruszę bo są nie ważne i nikogo nie obchodzę jacyś inni...ludzie to nie hary poter żeby jakieś magie tu były.
Podsumowując sezon jest świetny chyba najlepszy z odcinak na odcinek coraz lepiej ale hejterów boli ze serial jest mistrzowski i dużo lepszy od ich grafomańskiej sagi dla gimbazy.

ocenił(a) serial na 6
dziadol_fw

Niestety ale to prawda. Czy ktoś mi może to jakoś wytłumaczyć? Najlepszy serial świata staję się swoją własną parodią.