PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

to w tym odcinku jakoś chciałem żeby zginął, zaczyna mnie wkurzać ten cwaniak i farciarz pazerny jedynie na złoto

ocenił(a) serial na 10
PawelCz

Bardziej na zamki niż złoto ;-)

Bronn to jest człowiek z nizin społecznych który będąc świetnym w wyuczonym fachu chce dokonać awansu społecznego. Co w tym wkurzającego? No chyba, że jego luzacki styl bycia.

ocenił(a) serial na 9
PawelCz

Przecież zamiast uciec ze złotem to najpierw atakował smoka, a później uratował Jaimego.

użytkownik usunięty
PawelCz

Jakby był aż tak pazerny na to złoto to by opuścił pole bitwy na dobre przed jej rozpoczęciem

ocenił(a) serial na 10
PawelCz

Przecież Bronn wykazał się wielką odwagą - zwłaszcza gdy wyjął "armatę" na smoka i oddał celny strzał! i gdy ratował Jamiego. Co to był za skok - mam nadzieję, że go nie spopieliło!!

PawelCz

zgoda że zawsze był sympatyczny, zgoda że został na polu walki, w sumie fajna postać z niego ale zawsze spada na cztery łapy i w sumie nie wiem dlaczego zaczyna mnie to wkurzać, giną prawdziwi "Fajterzy" a on w tych swoich walkach jakiś taki ślamazarny i nieporadny i powolny a i tak wygrywa :D a po za tym chyba zdałem sobie sprawee że kibicuje Dance, szczególnie w tej bitwie jej kibicowałem i to było piękne jak rozjeżdżali Lannisterów, a Bron się stawiał i prawie ubił smoka :D pewnie dlatego chciałem żeby zginął

ocenił(a) serial na 7
PawelCz

Nie na darmo takich jak on określa się mianem "gentlemen of the fortune"

ocenił(a) serial na 10
PawelCz

Bronn ciągle tak gada że chce zamku może to on na koniec dostanie najlepszy zamek i zostanie królem xD

nie no fajnie że uratował Jamiego ale też go nie lubię jakoś, ale niech jeszcze trochę pożyje