PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409373
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

w koncu ukatrupili tego ...

użytkownik usunięty

k..... smiecia ramseya alez radosc!!! juhuhuhuhh

ocenił(a) serial na 9

No, wlasnie to byla moja ulubiona postac teraz juz zadna mi sie nie podoba. Dlaczego mi sie podoba ? W ostatnim odcinku pieknie zmanipulowal Johna i wyciagnal go na srodek pola bitwy aby lucznicy mogli go zabic, ale oczywiscie jakims cudem nie trafili ( WTF ?!)
No i zginal w walce honorowo, ale dla mnie to bez znaczenia.

użytkownik usunięty
Safodo

pieknie go sansa pożegnała:D

użytkownik usunięty

Lord Ramsay Bolton był ostatnią nadzieją Północy na odparcie dzikich hord najeźdźców,jednak zginął zdradzony przez własną żonę i niewiernych lordów.
Północ pamięta i nigdy nie zapomni poświęcenia Lorda Boltona i jego dobrych ludzi.

"[...] poświęcenia Lorda Boltona i jego dobrych ludzi."

Zwłaszcza tych, do których kazał strzelać z łuków aby uformować wał. Ramsay Budowniczy, pierwszy tego imienia, oprawca kogo popadnie i zabójca olbrzyma (ledwie żywego).

użytkownik usunięty
bazant57

Oni wiedzieli że zginą dla północy i dla swojego lorda

Żołnierz, który wie że zginie, to kamikaze, albo Spartanin. Każdy inny, albo wcale o tym nie myśli, albo ma nadzieję, że jednak przeżyje. I nie opowiadaj, że Martin tak tych ludzi wymyślił, bo to bzdura.

użytkownik usunięty
bazant57

Dobrzy ludzie są lepszy od spartan i nie wymyślili ich ani Martin ani D&D to LORD RAMSAY BOLTON ich stworzył a oni w podzięce wiernie mu służyli i towarzyszyli swemu Lordowi do samego końca.

użytkownik usunięty
bazant57

Przemawia przez ciebie nienawiść.

Sansa naprawdę dała radę w tym odcinku , najlepsza była kiedy nie odwróciła wzroku taka żyjąca LS .A Ramseya całe szczęście że już nie ma najbardziej znienawidzona postać przeze mnie a i dla północy też dobrze że Starkowie znowu zasiadają w Winterfell.

ocenił(a) serial na 5
SidLeniwiec

Ramsay był taki jaki być powinien

ciosina

A to akurat prawda , bardzo dobrze odegrana rola inni aktorzy w tym serialu mogą tylko pomarzyć o takiej grze ale i tak się bardzo cieszę że już go nie ma .

SidLeniwiec

hahaha, też mi się w tym momencie z LS skojarzyła :D

ocenił(a) serial na 6

Ludzie którzy piszą że lubili Ramsaya:
-50% trolle
-25% ludzie którzy nie patrzą na historię opowiedzianą w serialu tylko patrzą na serial od kuchni i dlatego doceniają grę aktorską
-25% ludzie którzy nigdy nie mieli do czynienia z chamskim skur*ielem i nie mają empatii bądź nie potrafią się wczuć w serial.

użytkownik usunięty
JohnnyRyper

specjlanie tak pisza zeby wk urwic innych ze to ich ulubiona postac :D

ocenił(a) serial na 9
JohnnyRyper

No chyba nie. Byl fajna postacia bo byl sprytny dlatego go lubilem. To jak wykorzystal tego starka zeby zwabic snowa to w sumie bylo glupie bo po co go bylo ratowac ? Ach no, ale byl snow moja znienawidzona niesmiertelna postac ( jak mozna bylo zauwazyc omijaly go strzaly ) Jeszcze spotkal sie z nimi przed bitwa i ich zmanipulowal wiec czemu tutaj go nie lubic ?

ocenił(a) serial na 6
Safodo

Bo to chory poj%eb? Chyba napisałem to tak żebyś zrozumiał xD.
Opróćz tego że psychol to jeszcze chodzi o to że na tym się nie kończy. Psychol, ma armię, świetnie strzela z łuku, z gołą klatą walczy z rycerzami, mistrz taktyki wojennej, mistrz manipulacji, niektóre kobiety by powiedziały że nieźle wygląda, nie czuje strachu, z pomocą 20 dobrych ludzi rozwala obóz najlepszego taktyka w Westeros. I Ty się czepiasz Jona? Gościa który jedyne co umie to machać mieczem?

Strzały go ominęły bo:
- schylił się?
- czerwony bóg mu pomógł?
- miał farta po prostu?
- Jon ginący od strzały miałby taki sam sens jak pierścień władzy przeniesiony do Mordoru na wielkim orle.

Serio tam ginie tak dużo postaci że jak ktoś przeżyje to się czepiają xD