PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409373
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Daenerys ? rzadzi bo ma smoki a tak to ja prostak Khal w dupe jechał

ocenił(a) serial na 8
wojti_venom

Odpowiem w podobnym stylu: patrz, to zupełnie jak twoja stara :)))

Kali_12

wypad gimbusie chciałeś zabłysnac ale ci nie wyszlo

ocenił(a) serial na 9
Kali_12

Jego stara rządzi, ma smoki, i jedzie ją w dupe khal ? aha

użytkownik usunięty
wojti_venom

DANY JON I TYRION NAJLEPSZE POSTACE!
A NAJGORSZE TO STANNIS JAIME I JON

spoko,szkoda ze pytalem o co innego >.<

użytkownik usunięty
wojti_venom

TYLKO DANY!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9

Jon jest zarazem najlepszy i najgorszy? ;)

ocenił(a) serial na 7
LadyLannister

To się nazywa dualizm postaci:)

użytkownik usunięty
LadyLannister

fenomen tej postaci

ocenił(a) serial na 10
wojti_venom

Wklejam znowu, bo nie chce mi się wymyślać niczego innego:

Daenerys to impulsywna, nierozsądna nastolatka, która upodabnia się do Aerysa II, szalonego króla. Ma armię i smoki, z których nie potrafi korzystać, podejmuje czasem tak skrajnie idiotyczne decyzje (przecząc samej sobie), że nic tylko usiąść i płakać.
Prawda jest taka, że ma fanów, bo ma ładną twarzyczkę i smoki. 95% jej fanów to faceci, którzy lubią oglądać rozebraną Emilię (aktorkę) (przykro mi, w książkach była płaska jak deska), bo normalnie nie mają co liczyć na takie widoki i feministki, które chcą baby u władzy.
Powiecie, że nie ma doświadczenia bo jest młoda, i tak, zgadza się, ale na króla/królową potrzeba osobę, która wie co robi i która uprzątnie ten syf i burdel w siedmiu królestwach.

POWTÓRZĘ SŁOWA TYWINA, mojego mistrza ,,Nikt, kto musi mówić ,,jestem królem", nie jest prawdziwym królem".
Niestety, królowej Danki też to tyczy, która musi przypominać, że to ona ma władzę, że jej się tron należy, że ona wie najlepiej, że ona wszystkich uwolni, że świat będzie lepszy, że jednorożce itede. bo jakby tego nie zrobiła, to by chyba skrętu żołądka dostała.
Kiedy Varys mówił o osobie, która jest łagodniejsza niż Stannis i silniejsza niż Tommen, o kimś, kto zainspiruje ludzi i zastraszy lordów, myślałam, że mówi o Tyrionie, który byłby idealnym królem. Ale on w siebie nie wierzy, i nikt nie wierzy w niego.

To po prostu skończona hipokrytka i idiotka, dziękuję.

xXxDestroyed12xXx

a wiesz czy zginie?

ocenił(a) serial na 10
wojti_venom

W książce jeszcze nawet żyje i nie zapowiada sie aby umarła

ocenił(a) serial na 10
wojti_venom

Ale mnie sie wydaje że już nie będzie tak irytować ten autor książki dał spoilera że Tyrion i Dany będą razem wracać do Westeros to może być ciekawie nie

ocenił(a) serial na 10
wojti_venom

W książkach żyje.
Ale chętnie zrobiłabym sobie popcorn i oglądała, jak pali i połyka ją na żywca (jeśli po zetknięciu z ogniem nadal miałaby funkcje życiowe) jej własny smok. Albo wszystkie na raz, mogą ją jeszcze rozerwać, ale wtedy nie połkną na żywca .-.

xXxDestroyed12xXx

widze ostry wk urw xD no mi ona sie kojarzy z typowa pustą blondi

ocenił(a) serial na 10
xXxDestroyed12xXx

Płaskich jak deska nastoletnich aktorek których chętnie rozebranych poodgladali by widzowie też jest sporo, Madison Pettis czy Chloë Grace Moretz albo Sasha Pieterse, Hailee Steinfeld , Sierra McCormick , Mary Mouser , Aria Wallace , Anfisa Vistingauzen , Courtney Eaton , Gracie Dzienny , Anna Margaret ,

ocenił(a) serial na 10
MiszczTetrisa

Tylko, że Daenerys nie miała małego biustu, jak wyżej wymienione panie - ona nie miała go prawie wcale.
Ja w jej wieku też nie, ale śmieszą mnie fani Daenerys, którzy są jej fanami, bo ma ,,niezłe ciało", a znam osobiście takie trzy przypadki.

ocenił(a) serial na 10
xXxDestroyed12xXx

Nosz pisze o takich które nie miału go prawie w cale jak Chloe Morentz w Hicks (Prowincjuszka) czy Kendall Jenner wszędzie.

ocenił(a) serial na 6
xXxDestroyed12xXx

Tyrion nie byłby dobrym królem bo namiestnikiem był do dupy

ocenił(a) serial na 10
dragon94331

Jak uważasz.