Pilot calkiem ok, zobaczymy jak bedzie dalej. Producentem jest Jerry Bruckheimer, a jego filmy sa dobre.
<br/>Serial opowiada o grupie policjantow pracujacych jako tajniacy, balansujacy na krawedzi dobra i zla.
po 3 odcinkach serial wypada baardzo dobrze. W temacie policja, śledztwo, bandyci itd moim zdaniem bije na łeb CSI , NCIS itp. Polecam każdemu, obejrzyjcie oceńcie sami...
obejrzałam dopiero pierwszy odc. Zapowiada się dobry serial. dużo zwrotów akcji, napięcie. Oglądałam z zaciekawieniem. Oby tak dalej.
jestem po 4 odc. moim zdaniem 2 najl. serial w to lato 1 miejsce ma royal pains 2 dark blue.Boze bron to nie serial taki jak the wire najnudniejszy jaki w zyciu widzialem serial policyjny!!poprostu film akcji thirell.Goraco polecam!!!!!!!
Ujdzie w tłoku. Jak na wakacje to rzeczywiście dobry, chociaż odcinki są do siebie dość podobne jeżeli chodzi o konstrukcje scenariusza - trochę nudzi w 4 odcinku to, co było świeże w 1. Może wątki osobiste głównych bohaterów zostaną rozwinięte, może jakiś przełom w ekipie - to dodałoby trochę smaczku.
Tak, jerry reżyseruje CSI m.in. ... Do tego jeden z aktorów z CSI:LV oraz jedna demonka z Supernatural :P Ogląda się świetnie!