PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94608}
4,6 12 tys. ocen
4,6 10 1 12186
3,8 5 krytyków

Graczykowie, czyli Buła i spóła
powrót do forum serialu Graczykowie, czyli Buła i spóła

Jeden z najlepszych polskich seriali komediowych .Niski budżet ,a serial rewelacyjny ...
Aaaaaaaa no tak ,przecież nie grają tam nastolatki ,które co scena przebierają się w najmodniejsze ciuchy i jeżdżą samochodem w wieku 14 lat po Los Angeles ....

1
Heidi666

No dokładnie, więc co się dziwisz?

modne ciuchy i los angeles to podstawa

Heidi666

Co kto lubi, dla mnie jeden z najgorszych tego typu seriali, jeszcze gorszy od Graczyków, którzy byli beznadziejni...

smerfetka

byli beznadziejni bo nie było nastolatek przebierających się w super ciuszki!!

chociaż nie, jedna była...
...ale samochodu nie miała - sory!! game over..

MegaSzczota

Byli beznadziejni bo byli bardziej żałośni niż śmieszni (prócz Buły!). Game over.

smerfetka

a wiesz dlaczego byli bardziej żałośni niż śmieszni?

bo tam nie ma nastolatek w super ciuchach jeżdżących po los angeles!!

MegaSzczota

Chyba się zacięłaś :)

smerfetka

jestem tym szczotem.

a powtarzam, bo po prostu autor tematu otworzył mi oczy. Ja myślałem, że nie przepadam za tym serialem bo ma słaby humor, słabych aktorów (poza bułą) i kiepską fabułę, a tu nie. Okazało się, że go nie lubię bo nie ma nastek w modnych szmatkach brykających po los angeles.

nie znam samego siebie, ale pomogła mi to zrobić jakaś nieznajoma mi osoba oddalona kilkaset kilometrów ode mnie. Czarodziej!

Heidi666

A na przykład w Miodowych Latach nie ma żadnych nastolatek, LA i fur, co do nastolatek to sporadycznie w nie których odcinkach były, a ocena jest nieco wyższa, bo mają 6,9 i jest mega prześmieszny serial. Więc jakby nie było humor jest po prostu żałosny w tych Graczykach bule i spóle, ale jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze można znaleźć jakieś "ale", równie dobrze można pier*olnąć, że mają tak niską ocenę, bo nie ma efektów specjalnych i przemądrzałego doktora jak np. House.

Toteż użyj mózgu i spójrz prawdzie w oczy. Pozdro