PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94608}
4,6 12 tys. ocen
4,6 10 1 12187
3,8 5 krytyków
Graczykowie, czyli Buła i spóła
powrót do forum serialu Graczykowie, czyli Buła i spóła

Który z tych seriali wam bardziej się podobał?

proctor

Minimalnie wygrywają według mnie Graczykowie.

Azad

Buła i Spóła również minimalnie wygrywa z Graczykami.

ocenił(a) serial na 10
Kobye

Minimalnie lepsze są przygody samego Buły.

użytkownik usunięty
2903

Też tak uważam.

Graczykowie jak dla mnie

polishserial

Dla mnie jednak Buła. W "Graczykach" bywały odcinki lepsze i gorsze, natomiast "Buła i spóła" moim zdaniem do końca trzymał poziom. No, może poza ostatnim odcinkiem, który nie wiedzieć czemu nie przypadł mi do gustu...

Domin_X

Graczykowie lepsi.

malunkaniowa

Chociaż zmieniłem zdanie jednak wydaję mi się że Buła i Spóła jest lepsza od Graczyków.

polishserial

Ja wolę Graczyków, bo grali tam aktorzy których lubiłem a którzy w "Buła i spóła" się już nie pojawili:
-Rafał
-Mama Jadzi
-Półpielec
-kuzyn Kitaszeski
Natomiast w "Buła i spóła" nie trawiłem Leona oraz szefa Wieśka.
Za to fajnie że w obu serialach grał dozorca Tępień, sympatyczna postać.

ocenił(a) serial na 8
Faraon_5

Jeśli chodzi o mojego przedmówcę, to muszę poprawić...ponieważ w jednym z odcinków "Buły" pojawił się kuzyn Kitaszeski. A mianowicie w tym, we którym Zuza dostrzega na balkonie zboczeńca, a Buła zauważa, że ukradli mu samochód. Wtedy do Zuzy i Buły (osobno oczywiście) przychodzi policja. Policjantem, który przyszedł do Buły był właśnie kuzyn Kitaszeski.

A co do rankingu popularności, to "Buła" jest zdecydowanie lepszy od zwykłych "Graczyków".

RonaldoRM9

a rzeczywiście, Kitaszeski pojawił się w 6 odcinku pt. "Kradzież". No ale co do pozostałych bohaterów to ich już w 2 serii nie było dlatego wolę "Graczyków".

ocenił(a) serial na 9
proctor

Buła lepszy - bez dwóch zdań. Wawrzecki wymiata.

kellen

Buła

Deyan

Graczykowie

miluniania

Buła kilka klas lepsze

kellen

Wawrzecki jest najlepszy z wszystkich wystepujących tam aktorów. On kradnie serial innym, jak film kradł w "Samych swoich" Pawlak-Kowalski (przyćmił wybitnego aktora Hańczę), jak w "Seksmisji" skradł Łukaszewiczowi film Stuhr.

ocenił(a) serial na 10
proctor

Buła

proctor

Buła lepsza gra aktorów tj Kowalewskiego , sublokatora Buły czy Zuza syn Walduś też dobrze grał i ciekawsze odcinki były.

ocenił(a) serial na 8
proctor

Jasne że Buła z Waldusiem :D