PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91473}

Graczykowie

1999 - 2001
4,5 15 tys. ocen
4,5 10 1 14889
5,0 2 krytyków

Graczykowie
powrót do forum serialu Graczykowie

po co w ogóle kreca tak beznadziejne seriale?????

Beta

zaraz ci
powiem,ludzie po cieżkiej pracy lubią usiąsć sobie wygodnie na fotelu i pooglądać sobie graczyków czy innych ...niestety dobre filmy nasza telewizja nadaje w nocy..ciekawe dla kogo???????????!!!!

Selma

chyba...
dle bezrobotnych, którzy rano mogą się wyspać...bo w południe to albo głupie seriale wenezuelskie, albo beznadziejne polskie...a jak cos dobrego to na dwóch programach sie pokrywaja godziny emisji....i cały wieczór nie wiesz co oglądać...

Beta

własnie
..znam ten ból,na kilku programach cos leci i w rezultacie kręcenia się jak opętana nic nie ogladam...

Selma

tak jakby...
nie potrafili tego jakoś poukładać..ech, szkoda słów...ale tych beznadziejnych seriali jest juz chyba za duzo...czy ktoś to w ogóle ogląda?????

Beta

szkoda słów na telewizje polską
ja już żadnych oprócz kasi i tomka(zresztą teraz powtarzaja odcinki)..a na poukładanie mieli lata świetlne i nic...to się nie miesci w głowie..

Selma

co???
już powtarzają odcinki? No tak i dlatego pojawiają sie juz i na płytkach i na kasetach? Czyżby konoiec pomysłów?

Beta

niee...
robią nowe odcinki które pojawią się na wiosnę ........................

Selma

aha
bo już myśłąm...ale powtórki zazwyczaj były w wakacje...

Selma

moim zdaniem beta ma rację
Graczykowie to jeden z najgorszych polskich sitcomów. Zupełnie nie śmieszny, a jak Wawrzecki w ogóle nie umie grac. No i wydaje mu się, że jako Buła jest zabawny, ale nie jest. Dla mnie ten serial to pomyłka.

Selma

masz rację...
ale z tego wynika, że Polacy są tak przepracowani, że nie maja siły ani ochoty zaraz po pracy na obejrzenie czegoś trochę ambitniejszego. A dobre filmy póżno w nocy - nie, nigdy tego nie zrozumiem!!!

Perlinka

Ja już
nawet nie próbuję zrozumieć..tak zawsze było,jak coś dobrego to w nocy,kiedy większość ludzi śpi..żeby chociaż były powtórki to nie... widać za trudno TVP a może po prostu mają widzów w nosie.

Selma

tak
niestety. Wiemy przeciez że za tym stoi chęć zysku, a nie pokazania czegoś naprawdę super :((

Beta

bo są tanie
a naszej biednej TV nie stać na nic lepszego. Boo nie pomyślą, że jak wyprodukują cos naprawdę dobrego, koszty zwrócą sie im i jeszcze na tym zarobią. Ale nie, nasza kochana TV uwielbia faszerować nas kitem :((

Perlinka

hmm
odnoszę wrażenie, ze kit to mało i kulturalnie powiedziane...przecież na to patrzec się nie da...ale cóż wiem, ze i takie seriale mają swoich fanów...jak zawsze

Beta

wiem
co człowiek, to inne zdanie. Ale wiesz, ja nie chcę nikogo obrazić jakimś ostrym stwierdzeniem - nawet jeśli mi sie coś strasznie nie podoba.
Pozdrawiam

Perlinka

wiem o tym
na mnie już tu "napadli", gdy za ostro krytykowałam...a każdy mówi o danym serialu to co mysli i czuje...i nawet gdy nikogo nie chcesz obrazic - inni tłumacza to sobie inaczej - tak jak im wygodniej...pozdrawiam

Beta

:-)
Nie martw się. Wiesz, mysle, że jakieś opanowanie w krytyce może świadczyć o jakiejś dojrzałosści. Czasem nie jest mi łatwo pokonać emosje, ale przynajmniej trzeba sie starać.
Pozdrawiam.

PS Pomyśl o biednych aktorach, którzy muszą grać w takich serialach - dla nich to na pewno nie szczyt marzeń.

Perlinka

hmm
i tak pewnie robią to bardziej dla kasy..hmm czasami pracy się nie wybiera...pozdrawiam