Zazdroszczę Hiszpanom!
http://granhotel.mizonatv.com/el-secreto-de-angela-la-novela-basada-en-gran-hote l/
Ciekawe, czy u nas kiedykolwiek będzie dostępna w języku polskim.
To bylo do przewidzenia,ze po takim boom-ie serialowym powstanie ksiazka..swoja droga wcale sie nie dziwie we wtorek GH obejrzalo 2,6 miliona widzow :)
A na ksiazke,pewnie jeszcze musicie poczekac,mysle ze GH nie jest JESZCZE w Polsce tak popularny...
Fajnie by było żeby w ogóle w jakiejś polskiej telewizji zaczęli emitować Gran Hotel.
Stanie się za niedługo.... Chociaż jak zablokowali kinomaniak to nie ma gdzie go oglądać... Może ktoś da linki na ii tv lub ekino to może się więcej osób skusi....
Mam nadzieję, że ktoś doda linki na serialeon line.pl , bo tam jest jeden odcinek :))
O tak,chociaż najlepiej by było po polsku bo nie chciałabym czegos zle zrozumiec wiadomo jak to jest ja z ang mialam 4 ale co innego w sql a co inne czytanie ksiakzki...
No tak, ja też najlepsza nie jestem i byłoby to czytanie ze słownikiem w ręce ale dobre i to :d może ktoś przetlumaczylby prędzej z angielskiego na pl...
Tylko i wyłącznie papierowe.
Nie uznaje tych ebokow czy jak to sie tam zwie. ;))
E-booki nie dają radości i klimatu z czytania książki.. Chociaż z konieczności gdyby nie było innej opcji...
Racja.Ten zapach i kartki.Z konieczności tylko i wyłącznie jak bym musiała.
A nie ma nigdzie wersji pdf książki?chociaż po hiszpańsku.
W sumie to nie szukałam... Ale może warto... Chociaz nie wygląda aby książka była zbytnio popularna ;/
No ja właśnie wczoraj szukałam znalazłam kilka pdf ale coś mi nie ściągało i trza było się logować itd.
No też zauważyłam...
A to na logowanie to niezbyt ;/ takie strony często niestety udają że mają danego ebooka... Ostatnio się takich namnożyło :( lub są na smsy..
chciałabym znaleśc strone gdzie beda odc z polskimi napisami do sciagniecia bo chcialabym to miec na płytach. :d
Jeśli chodzi o gh i inne hiszpańskie serialr to jest taka strona i wysle Ci jej link na pw... Trzeba się logować Ale naprawdę fajne forum :)