Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,6 tys. ocen
7,9 10 1 6562
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

Liczba odcinków

ocenił(a) serial na 9

Witam. Mam takie małe pytanko dla tych co widzieli już drugi sezon :) Ja jestem dopiero po
pierwszym i mam zamiar w najbliższym czasie zacząć oglądać kolejną serię. Moje pytanie dotyczy
liczby odcinków drugiego sezonu. Na filmwebie napisane jest, że sezon ten ma 8 epizodów zaś
kiedy weszłam na vod.pl wyświetla mi się, że 2 sezon ma ich 16. Wie może ktoś skąd ta
rozbieżność? Czy są to dalsze odcinki (3 seria) czy po prostu podzielono każdy odcinek na 2?

ocenił(a) serial na 9
MWeronika

Drugi sezon ma 8 odcinkow..moze na vod jest jakis blad..

ocenił(a) serial na 9
italiakami

Ok. Dzięki. :-)

MWeronika

A mogłabyś mi podesłać linka na vod.pl bo nie mogę znaleźć. Jeśli chodzi o 3 sezon tu, na filmwebie są podane 22 odcinki, a na zalukaj jest tylko 11.

ocenił(a) serial na 9
VeronicaBass

http://vod.pl/grand-hotel-serial
Lub w Google wpisz: vod grand hotel.
Wiem że tytuł jest gran hotel ale tam jest zapisane z "d".
Jeśli obejrzysz i będziesz wiedziała czy to jakoś inaczej podzielona na odcinki druga seria czy już trzecia to proszę daj znać :)

ocenił(a) serial na 9
MWeronika

Widac nastepny blad na stronie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
dorka777

Niestety jeżeli chodzi o odcinki z napisami, pozostaje nam cierpliwie czekać

dorka777

damn, myślałam, że 3ci sezon ma 20 odcinków, ale jak widać trzeba czekać kolejny, długi czas na ostatnie dwa

ocenił(a) serial na 9
MWeronika

Podbijam temat.
Mam problem, zaczęłam oglądać serial na TVP i bardzo mi się spodobał, żeby nie czekać obejrzałam 1 i 2 sezon na necie.znalazłam tylko 8 odcinków drugiego sezonu. W 1 odcinku trzeciego sezonu na początku w skrócie tego co działo się w poprzednich odcinkach były zawarte sceny których nie widziałam *SPOILER* np to że Javier został skazany, donia Teresa została oskarżona a w hotelu był wybuch.
Czy ktoś może mi powiedzieć w których odcinkach to się dzieje i gdzie mogę je znaleźć. Jak kończy się drugi sezon? W ósmym odcinku skończyłam na tym że Julio i Alicia znaleźli tajny gabinet ojca a Diego domyśla się ze żona gi zdradza. W następnym odcinku Alicia miała pomóc ukraść coś temu pomocników Diega który szantazowal Ją żepowie prawdę i jej romansie.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc w odnalezieniu brakujących odcinków!

Inesanluthien

Chodzi o to że wg tego co jest napisane na stronie AXN 3 sezon zaczyna się od wybuchu bomby a w rzeczywistości ma to miejsce w którymś odcinku 3 sezonu. Obecnie codziennie na AXN White bodajże powtarzają 2 sezon i w spisie są napisane tytuły odcinków 2 sezonu z tym, że w 2 sezonie są zawarte także odcinki 3 sezonu wg AXN. Czyli wychodzi na to że wg AXN-u 2 sezon kończy się w momencie wybuchu bomby, a w rzeczywistości miało to miejsce w któryms odcinku 3 sezonu. Obejrzałaś cały 2 sezon, bo liczy on 8 odcinków, a 3 sezon liczy ich 22. Wychodzi więc na to, że zamiast tak jak idzie w oryginale zacząć 3 sezon od odcinka po pierwszym razie Alicii i Julia trafiłaś na wersję 3 sezonu AXN-u. Ja ogladałam na alltube i tam sa wszystkie odcinki 3 sezonu tak jak leca, czyli te których nie obejrzałaś bo trafiłaś nie na oryginalną wersję tylko na AXN-owską, w której o tnęli odcinki itp, dlatego też jeśli na alltube jest hiszpańska wersja odcinka i podłożony tłumacz z AXN-u to jeśli są tam wyciete sceny to lecą one po hiszpańsku, z kolei jeśli są to odcinki AXN-owskie (zrobili jak na tvp że pocieli odcinki na kilka mniejszych) to jak oglądasz 1,5-h odcinek to moga ci się nawet 2 razy pojawiać napisy.

ocenił(a) serial na 9
lucre

Dziękuję bardzo!! Masz rację, te różne wersję odcinków wprowadziły mnie w błąd. Już wszystko ogarnęłam :)