Znacie jakieś podobne seriale? Mogą być również hiszpańskie. Kryminalne, z nutą romansu w
tle? Albo coś podobnego jak Luna, el misterio de Calenda? Coś fantasy (wampiry, wilkołaki) +
wątek miłosny, taki paranormal romance? ;)
Oglądam już The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars, The Carrie Daires, The Walking
Dead, Game of Thrones, Beauty and the Beast, The Lying Game, True Blood, Gran Hotel, Luna, el
Misterio de Calenda, Revenge
Oglądałam, The Secret Circle, El Barco, Adventures of Marlin , Gossip Girl
Więc te wyżej już odpadają i przy okazji polecam je wszystkie każdemu kto szuka dobrego serialu
;)
Downton Abbey jest podobny do GH, poza tym polecam Los protegidos, El Barco, el Internado oraz Angel o Demonio....
Dziękuję, El Barco już oglądałam ;) A El Internado zaczęłam wczoraj i się wciągnęłam :D
El Internado koniecznie! Jak się wkręcisz to zobaczysz, że serial jest fantastyczny.
Ja zaczęłam oglądać Los Protegidos, po trzech odcinkach stwierdzam, że jest bardzo dobry. Na razie tylko trzy odcinki przetłumaczone :)
Z kostiumowych, osadzonych w przeszłości:
1. The Paradise (przez drugi sezon jeszcze nie przebrnęłam)
2. Wymieniony wcześniej Downton Abbey (bardzo polecam, chociaż ostatni sezon mnie zawiódł)
3. The Borgias (dość brutalny i pewnie rani uczucia katolików)
4. Vikings (dopiero zaczęłam oglądać, więc jeszcze nie wiem czy polecam)
5. Pride and prejudice z 1995 (nie powala, ale jest całkiem niezły)
Co do reszty:
1. Dracula (nie powala, ale na razie jeszcze parę odcinków przede mną)
2. Supernatural (do 5 sezonu zaje.....)
3. Być człowiekiem (wersja US)
4. New girl (komediowy)
5. Raising hope (komediowy)
6. Różowe lata 70-te (komediowy)
7. Witches of East End (jak dla mnie mnie największe zaskoczenie ostatniego sezonu, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków)
8. Once upon a time in Wonderland