Jako że teraz oglądam w oryginalne, nie zrozumiałam wielu rzeczy. Więc byłabym wdzięczna za
odpowiedzi:
-----------------
1. Dlaczego Sofia nie chciała jechać zobaczyć się z ojcem?
2. Jak Belen uzasadniła Andresowi, dlaczego nikt nie może dowiedzieć się o dziecku? I dlaczego
właściwie je oddała?
Ad 2. Miało być oddane do adopcji, jednak Belen chce je mieć i wychowywać z Adresem, dlatego nikt nie może się dowiedzieć.
Ad 1. Spotkanie z markizem de Vergara mogło zdradzić, że Sofia nie urodziła dziecka. Alfredo chciał zabrać i ją i dziecko, ona wolała, żeby on jechał sam. Ale nie pamiętam czy nie było jeszcze jakiegoś ukrytego powodu.
A nie było tak, że Belen miała nie jechać? I wtedy wydałoby się, że Sofia nie ma pokarmu. Albo się zwyczajnie bała zbyt długo z marquesą przebywać. W końcu ona chciała za wszelką cenę udowodnić, że ciąża była fake.
Chodzilo bardziej o Donie Elise,matke Alfredo,Ona juz sie domyslala ze to nie jest ich dziecko,wyjazd samej Sofii z dzieckiem (bez Belen) dalo by jej 100 % pewnosci.
Co do Belen i Andresa, powiedziala mu ze jesli ktos sie dowie wyrzuca ich z hotelu.Mysle ze na poczatku bala sie takze reakcji Diego,pozniej zupwlnie niepotrzebnie sama mu dziecko pokazala....
Dzięki.
A czego Alfredo dowiedział się o ojcu i czy Alicia i Julio odkryli, że nie posłano po lekarza, kiedy jej ojciec miał zawał, czy o co chodzi?
Że miał długi i wszystko, co odziedziczył to jedynie tytuł. A oni odkryli, że niby posłano po lekarza. Ale lekarz w tym samym czasie był w operze w innym mieście ( w Madrycie?) i dlatego nie mógł uratować dziecka kobiety z miasteczka. No i nie mógł potwierdzić zgonu ojca Alicji.
No tak, wchodzi się przez szafę... ale na końcu leżeli w łóżku i patrzyli się na okno i Julio chyba coś zauważył. Chyba że to dostrzegł tę osobę, która otworzyła drzwi?
Zauwazyl ze okno jest czyste,wiec ktos musi wiedziec o tym pokoju i przychodzic sprzatac...Jesli chcesz spojler...napisze wiecej
Gdzie obejrzałaś 2 sezon w oryginale? Szukam online, ale jakoś nie mogę znaleźć, a czekanie na tłumaczenie 3 odcinka mnie wykańcza. :P