Jakie wrazenia po ostatnich odcinkach?
Javier powinnien dostac oskara !!! usmialam sie niemilosiernie :) ahh te jego gierki...Udajacy
gluchego najlepszy!
Belen...nalezalo sie jej choc myslalam ze kara bedzie surowsza..Choc scena z Diego w lozku
bardzo mnie rozloscila,Alicjo czemu nie spojrzalas...
Andres biedaku wracaj do GH :(
Mysle ze Javier nie zginie,gdzies czytalam ze w 4 sezonie ma sie ozenic...
Pytanie przed nastepnym odcinkiem...Czy to Do Carlos chcial otrucDonie Terese?!Czy
wmieszana jest w to 3 osoba ktora chciala otruc ich oboje?...
Pozdrawiam fanow :)
Oglądam dopiero 2 sezon (jestem na 2 odcinku, bo czekam na napisy), ale nie mogłam się powstrzymać i zajrzałam tu. Co z Andresem?
Naprawde chcesz wiedziec?! Masz jeszcze szanse nie czytac...
Dowiedzial sie o wszystkim (ze jest synem Don Carlosa,ze LLanes to jego brat),odszedl z Gran Hotelu...
Jestem zachwycona tym sezonem. Ci hiszpanie potrafią wszystko zapętlić. Człowiek się denerwuje i do telewizora krzyczy! Nie tam!; Idź tam" Nie podchodź i inne takie. UWIELBIAM! Mam nadzieję, że nie zakończą tego serialu za szybko!
I ja takze, na zaden serial nie czekalam tak jak na ten ,a po seansie jeszcze przez 2 dni nie moge przestac myslec...to sie chyba nazywa uzaleznienie...
Tez jestem pod wrazeniem,choc widzialam spojler kilka dni temu...takiego obrotu spraw sie nie spodziewalam...
Witam!
Wiesz co normalnie nie mam czasu na seriale ( przy 2 dzieci nie jest to latwe),GH zaczelam ogladac bo mowia ze to najlepszy serial hiszpanski....i Maja racje..widzialam w Tv spojlery,zapowiadal sie calkiem niezle,tylko ja jestem milosniczka filmow i seriali kostiumowych...
:))) Rozumiem. A ja chyba się skuszę. Nie wiem jeszcze kiedy, ale lubię tajemnice i zagadki, więc dopisuję do listy :)
dziewczyny rozumiem że oglądacie serial bez napisów, bo przeciez napisy sa tylko do 2sez. 2 odc???
A nie mogłybyscie zrobic napisow skoro znacie hiszpański???
Bez napisów. Mmm może i bym mogła w chwili wolnego! Ale naprawdę przyznam, że nie wiem jak. Nigdy nie robiłam. Może ktoś da wskazówki to chętnie spróbuję :)
Byłoby super, bo na kolejne napisy juz naprawde długo trzeba czekać. Ja nie wiem niestety jak to zrobic ale napewno ktos kto zna pomoze. Myśle ze nie tylko ja czekam. Szkoda ze nie ma angielskich.