Dziewczyny pomocy, nie zrozumiałam! Dlaczego Alcia wróciła do hotelu? Nie rozumiem tej sceny w pociągu...
Zahipnotyzowali ja zegarem,miala wyciagnac od Diego pewien dokument i go zabic..Scena w pociagu..Diego zastraszyl Ayale,wiec ten musial zrobic wszystko by Alicja wrocila do Hotelu.
ale ciekawi mnie co on jej takiego powiedział...oh żeby były przynajmniej napisy angielskie...bardzo to przeżywam he, he...
do pociągu wchodzą inspektorzy, toczy sie rozmowa pomiędzy Ayala, a Julio, Alicia prosi o coś inspektora i Julio wysiada, Alicia wraca do hotelu. Nie zrozumiałam o co chodzi, że Alicia postanowiła jednak wracać...
Aresztowal Alicje za ucieczke z hotelu,Julio powiedzial mu dlaczego nam to robisz?Ayala powiedzial: lepiej zeby znalezli inna alternatywe.Nie aresztuje Julio bo Diego dowiedzialby ze to on uciekl z Alicja.Wtedy albo Diego zabil by Julio albo julio zabilby Diego..
Wtedy Julio wyciagnal pistolet,Ayala powiedzial zeby nie komplikowal sytuacji bardziej.Do Alicji powiedzial : Co chcesz zrobic isc przez gory na piechote?! wtedy sie poddala..
Dziękuję...no własnie trochę to zagmatwane i naciągane, dlatego nie zrozumiałam... dziękuje :)