Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,6 tys. ocen
7,9 10 1 6563
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

Dziewczyny pomocy, nie zrozumiałam! Dlaczego Alcia wróciła do hotelu? Nie rozumiem tej sceny w pociągu...

ocenił(a) serial na 9
Fantasticmysiapysia75

Zahipnotyzowali ja zegarem,miala wyciagnac od Diego pewien dokument i go zabic..Scena w pociagu..Diego zastraszyl Ayale,wiec ten musial zrobic wszystko by Alicja wrocila do Hotelu.

ocenił(a) serial na 8
italiakami

ale ciekawi mnie co on jej takiego powiedział...oh żeby były przynajmniej napisy angielskie...bardzo to przeżywam he, he...

ocenił(a) serial na 9
Fantasticmysiapysia75

o kogo ci chodzi?co powiedzial Ayala czy Julio?

ocenił(a) serial na 8
italiakami

do pociągu wchodzą inspektorzy, toczy sie rozmowa pomiędzy Ayala, a Julio, Alicia prosi o coś inspektora i Julio wysiada, Alicia wraca do hotelu. Nie zrozumiałam o co chodzi, że Alicia postanowiła jednak wracać...

ocenił(a) serial na 9
Fantasticmysiapysia75

Aresztowal Alicje za ucieczke z hotelu,Julio powiedzial mu dlaczego nam to robisz?Ayala powiedzial: lepiej zeby znalezli inna alternatywe.Nie aresztuje Julio bo Diego dowiedzialby ze to on uciekl z Alicja.Wtedy albo Diego zabil by Julio albo julio zabilby Diego..

ocenił(a) serial na 9
italiakami

Wtedy Julio wyciagnal pistolet,Ayala powiedzial zeby nie komplikowal sytuacji bardziej.Do Alicji powiedzial : Co chcesz zrobic isc przez gory na piechote?! wtedy sie poddala..

ocenił(a) serial na 8
italiakami

Dziękuję...no własnie trochę to zagmatwane i naciągane, dlatego nie zrozumiałam... dziękuje :)

ocenił(a) serial na 9
Fantasticmysiapysia75

Nie ma za co,sluze pomoca w razie problemow :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem