PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

poprzedni odcinek za wysoko ustawił poprzeczkę, ten oceniam jako średni, przede wszystkim dlatego, że rozwiązanie ze stażystą było strasznie przewidywalne, poza tym mało Monroe a Renard postanowił nagle przełożyć obsesje na czyny ;/

kosovitz

Ja też lekko czuję się zawiedziona. To, że tajemniczym "Grimmem" okaże się stażysta byłam już pewna odkąd przy poprzednim odcinku napisałaś, że to on jest typowany na yt. Wszystko się zgadzało a ten odcinek tylko to potwierdzał. Poczułam się tylko lekko zawiedziona tym, że Ryan nie był Grimmem tylko jakimś dziwnym Wesenem. Gdyby tak było, mogłoby to być dość ciekawe i dałoby się taki wątek pociągnąć dłużej. Scenarzyści postanowili jednak iść trochę na łatwiznę i wątek drugiego "Grimma" ucięli. Szkoda.
Natomiast jestem zaskoczona postępowaniem Kapitana. Ja wiem, że ma "lekką" obsesję, ale tak nieroztropnego kroku z jego strony bym się nie spodziewała.

AnixKajol

Kapitan chyba nie ma nad tym kontroli. Monroe mówił mu w sklepie, że będzie coraz gorzej i straci nad tym panowanie. Słabe rozwiązanie z tym stażystą. Szykowałem się na pojedynek dwóch Grimmów, niekoniecznie zakończony w tym odcinku, a tutaj taka lipa. Nie dość, że gość nie był grimmem, to jeszcze był taki przy*ebany. Szkoda, że nie dali takiego prawdziwego, profesjonalnego grimma, którego tak boją się Weseni. Trochę słabo, ale nie jest tak tragicznie.

AnixKajol

Mnie zdziwiło, że Monroe nie skapował się w tym odcinku, że to kapitan Nick'a był tym, który przyszedł do niego żeby wyleczyć obsesję - przecież zobaczył Renarda w telewizji w czasie konferencji prasowej..