PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Póki co czwarty sezon należy do Juliette.Mam tylko nadzieję,że jej tego nie zabiorą i powalczy jeszcze trochę :)

ocenił(a) serial na 7
Straacek

Ja też mam taką nadzieję bo w odróżnieniu do większości lubię ją i naprawdę nie chcę żeby zniknęła. Mało tego chcę żeby była z Nickiem. Po prostu nie wyobrażam sobie nikogo innego u jego boku. No ale ja jestem starej daty i pewnie jestem najstarszym fanem tego serialu :) Dopuszczam możliwość, że na jakiś czas się rozstaną i pod koniec sezonu do siebie wrócą. Jeśli jednak scenarzyści będą mieć fantazję żeby u boku Nicka pojawiła się uwielbiana przez fanów Adalind to się najzwyczajniej w świecie wnerwię. Nie przeczę, to fajna postać i dobrze zagrana rola ale ja po prostu nie lubię 'aż' takich wywrotek :)
Chociaż kiedyś z jasnego blondu przefarbowałam się na czerń... płakałam pół roku bo tyle trwał powrót do stanu wyjściowego. Potrafię wyciągać wnioski ;)

AnikaPe

:P Juliette byla najgorsza jak dla mnie postacia tego serialu... Irytowala mnie na kazdym kroku..
Teraz jest jedna z moich ulubionych.. Jak to scenarzysci umieja zmieniac ludzil...
Adalind ..hmm widzialbym ja u boku Nicka..ale nie na dlugo.. ona pasuje tylko i wylacznie do Kapcia..
Mam nadzieje ze nie uda sie odmienic Juliette... Fajnie jakby wprowadzili jakiegos "Wroga" dla Nicka i Juliette z ktorym by walczyli i ktorego by tak szybko nie pokonali..tak jak to jest z Wessenami...
Ale dziecko Nicka i Adalind.. Troche przesadzili..

ocenił(a) serial na 7
AnikaPe

Mi by właśnie b. pasowało zestawienie Adalind z Nickiem.. Ale do końca sezonu to raczej nie potrwa, widziałbym dłuższy proces.
Najpierw Nick musi się dowiedzieć o dziecku. Przyznam się że czekam na tą scenę, oczekuję niezłej zabawy :p
Po prostu zawsze się tą dwójkę fajnie ogląda, coś się dzieje. Niestety do tej pory poza pierwszym sezonem - interakcji między ta dwójka było jak na lekarstwo.
Od momentu gdy byli pod wpływem zaklęcia, widziałbym natomiast Juliette z Capem. Oglądało się to fajnie, aktorzy zdecydowanie mają chemię.

ocenił(a) serial na 7
Rozgdz

Hmmm, jak sobie teraz wyobraziłam Juliette z Capem to muszę powiedzieć, że podoba mnie się to. Serio! Zgadzam się! Ty się zgadzasz, ja się zgadzam więc zaraz dzwonię do scenarzysty ;)

ocenił(a) serial na 7
AnikaPe

No ba :D
http://www.youtube.com/watch?v=8bRrSDSKzII

AnikaPe

W sumie wątpię aby Juliette została z Nickiem. Adalind z Nickiem? Przy zmianie osobowości Adalind jest to możliwe. Co do mocy Juliette to czuję,że będzie chciała je zachować jak dowie się o niespodziance Nicka i Adalind :P