PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24515
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Grimm

ocenił(a) serial na 7

nick mnie irytuje tym, że gdy widzi jakiegoś nowego wessena to mówi do Monroe że nie wie co to
jest np."Genio Innocuo" miał głowę żółwia to nie mógł mu tego po prostu powiedzieć i
zaoszczędzić sobie czasu na rysowanie

ocenił(a) serial na 10
HIKOL

Może lubi rysować ;)

:)

ocenił(a) serial na 7
HIKOL

UWAGA SPOILER

No moze lubi rysowac, fakt :P
Ale podejmujac temat, mnie tez irytuje Nick czasami. Jak Juliette odzyskala pamiec, zapomniala jedynie o Nicku, Nick sie dowiedzial, ze to przez zaklecie, nastapila cala sytuacja z Renardem... no w morde jeza, czemu Nick nie porozmawia z Juliette? Czemu jej nie powie, ze jest Grimmem, i ze Adelind rzucila taki a nie inny urok? Boi sie, ze Juliette znowu tak samo zareaguje jak przed spiaczka? No kurde, ale sytuacja chyba jest na tyle zagmatwana, ze wyjawienie prawdy moze jedynie pomoc, a na pewno nie zepsuje wiecej niz zostalo juz zepsute.

Dhampire

Podejrzewam, że nie mówi właśnie dlatego że spodziewa się że zareaguje tak samo jak przed utratą pamięci. Może potraktował to jako drugą szansę i nie chce popełniać tego samego błędu.

ocenił(a) serial na 8
Dhampire

też strasznie irytowało mnie to, że nie mogli po prostu siąść i porozmawiać, jak normalni ludzie. Za to teraz, jaka Juliette nagle się zrobiła zainteresowana ;) Albo przez to totalnie namiesza, albo zostanie jakąś Amazonką ;P

ocenił(a) serial na 6
Dhampire

Bo prawda jest taka że w tym zrytym serialu pomieszali obsade.
Nick to półgłówek a jego kobieta urodą nie grzeszy poza tym są chujowymi aktorami.
Juz lpeiej grają Wilkor i lisiczka.
Murzyn gra jak by nie wiedizał skąd w ogóle się wziął na planie.