Hej widzieliście już najnowszy odcinek? Co sądzicie o końcówce odcinka? Mnie trochę zamurowało...... do tego powrót mocy adallind.... Bardzo ciekawy odcinek :D
Jak tylko odwinęli kijeczek z płótna to wiedziałam, że będzie on magiczny niczym różdżka Harrego Pottera :D
Co do powrotu mocy Adalind to wydaje mi się, że jest to związane z tym, że urodziła grimmiątko. Może będzie miała moc ale dobrą? Nie wiem dlaczego ale jak ten znajomy Rosalee chciał ją uderzyć to odniosłam wrażenie, że nie mógł tego zrobić bo otacza ją jakaś ochrona. Coś ją chroni bo jest matką grimma? Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
Nie. Nic ją nie chroni. Po prostu moc jej wróciła i sama się obroniła a potem zaatakowała. Było powiedziane że elixir który wypiła jest tylko tymczasowy. Sama też mówiła o tym że obawia się powrotu do postaci hexbest
Ale to co, oznacza to, że będzie zła tak? Czy nie może być haxenbiest i być dobra? Skoro ten szef policji jest hex i jest spoko to czemu nie ona?
On jest tylko w połowie hexobeastem. Adelin sama powiedziała, że wtedy się zmieni, bo hexbeast ma własną (niezbyt miłą) nature :P
właśnie się zastanawiam czy Monroe jest nadal wilkorem :P jeśli nie, to ten kijek jest najpoteżniejszą bronią w dziejach vessenów i grimmów